- Anasayfa>
- Satılık Daire>
- İstanbul Satılık Daire>
- Arnavutköy Satılık Daire>
- Deliklikaya Mahallesi Satılık Daire>
- Arnavutköy Fuzul Topraktan 4+1 Satılık Fırsat Daire
Arnavutköy Fuzul Topraktan 4+1 Satılık Fırsat Daire

- 3 Fotoğraf


- 4+1
- 2. Kat
- 180 m²
İlan Bilgileri
- İlan Numarası17802801
- İlan Oluşturma Tarihi10 Ağustos 2025
- İlan Güncelleme Tarihi10 Ağustos 2025
- TürüKonut
- KategorisiSatılık
- TipiDaire
- Net Metrekare120 m²
- Brüt Metrekare180 m²
- Oda Sayısı4+1
- Binanın Yaşı0 (Yeni)
- Bulunduğu Kat2.Kat
- Binanın Kat Sayısı6
- Isıtma TipiMerkezi (Pay Ölçer)
- Kullanım DurumuBoş
- Krediye UygunlukKrediye Uygun Değil
- Yatırıma UygunlukBilinmiyor
- Tapu DurumuKooperatiften Tapu
- Site İçerisindeHayır
- Eşya DurumuBoş
- TakasYok
- Banyo Sayısı2
- Fiyat DurumuGenel Fiyat
İlan Açıklaması
Önce Toprak sahibi olun, sonra ev sahibi olun. İmarlı konut arazilerinde yatırım fırsatı sunuyor, ilk adımda evinizin toprak sahibi oluyorsunuz. Fuzul Topraktan yatırım değeri yüksek bölgelerde uygun maliyetli arsalar alıp sizide bu fırsata ortak ediyor. Topraktan yapmış olduğunuz yatırım değer kazanırken, projenin imari çalışmaları tamamlanıp ruhsat alınıyor, fuzul inşaatı yaparken siz sadece inşaat maliyetini ödeyerek ev sahibi oluyorsunuz.
PROJE HAKKINDA
Borcu Yoktur.
Bahçeşehire 4 dk, Yeni Sanayi Merkezi, Tem otoyoluna 10 dk, Yavuz Sultan Selim Köprüsüne 20 dk, Başakşehire 5 dk, Kuzey Marmara Bağlantısı yoluna 3 dk, İstanbul Havalimanına 15 dk mesafededir.
TOPRAKTAN İLE NASIL EV SAHİBİ OLUNUR?
Fuzul Topraktan ile plan ve projesi belirlenmiş dairelerden birisinin daire başına düşen arsa payını satın alırsınız.
KONUTUN ARSA PAYINI SATIN ALDIKTAN SONRA SÜREÇ NASIL İLERLİYOR?
Topraktan yapmış olduğunuz yatırım, değer kazanmaya devam ederken inşaat maliyetini taksitler halinde ödeyerek ev sahibi olabilirsiniz.
İNŞAAT NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
01.12.2025 tarihinde inşaat başlayacaktır.
İNŞAAT MALİYETİNİ NASIL ÖDEYECEĞİZ?
İnşaat maliyetini peşin veya taksitler halinde ödeyebilirsiniz.
İNŞAAT NE ZAMAN BİTECEK?
İnşaat, başlangıcı itibariyle 36 ay içerisinde bitecek.
İNŞAAT MALİYETİNİ KARŞILAMAK İSTEMEZSEM NE OLACAK?
İnşaat maliyetini herhangi bir nedenden dolayı karşılamak istemezseniz, arsa payınızı bir başkasına satabilir veya inşaat maliyetini sizin adınıza Fuzul Topraktan’ın karşılamasını talep edebilirsiniz.
İNŞAAT MALİYETİNİ FUZUL TOPRAKTAN KARŞILARSA NE OLUR?
inşaat maliyetini Fuzul Topraktan’ın karşılaması durumunda dairenin satış hakkı Fuzul Topraktan’a ait olacaktır. Gerçekleşen satış bedeli üzerinden sözleşmenizde belirtilen oran tutarınca elde edilecek gelirden pay alırsınız. Böylece arsa yatırımınızdan yüksek kazanç elde etmiş olursunuz.
İNŞAAT TAMAMLANDIĞINDA NE OLACAK?
İlk gün yapmış olduğunuz topraktan yatırım, sadece inşaat maliyetini karşılayarak sizi ev sahibi yapacak.
Fiyat Bilgisi
Bölge Raporu
Deliklikaya Mahallesi
| 180 m² Konut için34.200 TL
6.296.040 TL
-
%39
Firma Künyesi
- Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi 3404921
Firmanın Diğer İlanları
Diğer İlanlarını GörDeliklikaya Mahallesi Mh. Yakın Diğer Mahalleler
Daire
İşyeri
Arsa
Daire
İşyeri
Arsa
Genel
Daire
İşyeri
Arsa
Diğer
Emlakjet.com © 2006-2025 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.