- Anasayfa>
- Satılık Daire>
- İstanbul Satılık Daire>
- Ataşehir Satılık Daire>
- Atatürk Mahallesi Satılık Daire>
- ATAŞEHİR TRENDİST RESİDENCE 2+1 SATILIK DAİRE
Ataşehir Trendist Residence 2+1 Satılık Daire

- 25 Fotoğraf


- 2+1
- 21. Kat
- 105 m²
İlan Bilgileri
- İlan Numarası17682894
- İlan Oluşturma Tarihi20 Temmuz 2025
- İlan Güncelleme Tarihi20 Temmuz 2025
- TürüKonut
- KategorisiSatılık
- TipiDaire
- Net Metrekare75 m²
- Brüt Metrekare105 m²
- Oda Sayısı2+1
- Binanın Yaşı5-10
- Bulunduğu Kat21.Kat
- Binanın Kat Sayısı30
- Isıtma TipiMerkezi (Pay Ölçer)
- Kullanım DurumuBoş
- Krediye UygunlukKrediye Uygun Değil
- Yatırıma UygunlukBilinmiyor
- Tapu DurumuKat Mülkiyeti
- Site İçerisindeHayır
- TakasYok
- Banyo Sayısı2
- Fiyat DurumuGenel Fiyat
İlan Açıklaması
ATAŞEHİR TRENDİST SİTESİ, ATATÜRK MAHALLESİ' NİN EN YENİ VE EN TERCİH EDİLEN SİTESİDİR.
Anadolu yakasının en prestijli bölgesi olan Ataşehir'in merkezinde yer alan Trendist Projesi istek ve ihtiyaçlar doğrultusunda kimi zaman ailelere kimi zamansa yalnız yaşayan bireylere farklı seçenekler sunmaktadır. İçinde açık havuzu, kapalı otoparkı, spor salonu vb. gibi sosyal olanakları siz değerli site sakinlerine sunmaktadır.
Trendist size ve ailenize konforlu, güvenli, kaliteli, prestijli bir yaşam vaad etmektedir. Hem konumu ile hem yapısı ve imkanları ile yaşamaktan keyif alacağınız Trendist Sitesini görmenizi tavsiye ederiz.
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ,FENERBAHÇE VE ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE KOLAY ULAŞIM MESAFESİNDEDİR!!
SOSYAL İMKANLAR
*Her türlü ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz 43 adet çeşitli dükkan sitenin hemen altında sıralı şekilde yer almaktadır.
(Starbucks, Migros, Macrocenter, File Market, Kahve Dünyası, Havva Hanım Kahvaltı Salonu, Epopee Lounge Bar MuhabbET Restoran, SushiCo, çeşitli kuaförler, eczane, diş hastanesi vb...)
*Tam karşısında bulunan Ataşehir golf kulubü de bölgeye daha fazla prestij katmaktadır.
ULAŞIM İMKANLARI
*Toplu taşıma için otobüs durakları hemen yanı başınızda bulunmaktadır.
*M8 Dudullu-Bostancı hattına 5 dakika yürüme mesafesindedir.
*Kadıköy ve minibüs yoluna giden 5 ayrı hat bulunmaktadır.
RESTATE PARTNER GAYRİMENKUL
EMİNE KONYALIOĞLU
(0532)
RESTATE PARTNER TRENDİST - ATAŞEHİR OFİSLERİMİZDE GAYRİMENKUL YATIRIM, DEĞERLEME, ALIŞ SATIŞ VE KİRALAMADA TÜM UZMAN EKİBİMİZ İLE TÜRKİYE GENELİNDE HİZMETİNİZDEYİZ.
ATAŞEHİR
Atapark, Trendist, Evinpark, Sky Towers, My Towerland, Metropol İstanbul, Modern Ataşehir, Andromeda Gold, Uphıll, Kent Plus, Varyap Meridian, Incıty, Andromeda, Suncity, Moontown, Southsıde, Trio, Erguvan, Yakut, Manolya, Gardenya, Akasya, Mercan sitesi vb.
KADIKÖY
THE MANDARINS, EVİN PARK, CONCORD, OPTİMİST, PIRLANTA, ŞUA ELITE
ALTERNATİF POTFÖY VE GÜVENİLİR HİZMET İÇİN LÜTFEN ARAYINIZ.
İlan Özellikleri
- ADSL
- Hilton Banyo
- Sauna
- Seramik Zemin
- Çelik Kapı
- Panel Kapı
- Çamaşır Odası
- Parke
- Klima
- Ankastre Mutfak
Fiyat Bilgisi
Bölge Raporu
Atatürk Mahallesi
| 105 m² Konut için53.760 TL
11.164.545 TL
17 Yıl
%34
Firma Künyesi
- Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi 3409874
Firmanın Diğer İlanları
Diğer İlanlarını GörAtatürk Mahallesi Mh. Yakın Diğer Mahalleler
Daire
İşyeri
Arsa
Daire
İşyeri
Arsa
Genel
Daire
İşyeri
Arsa
Diğer
Emlakjet.com © 2006-2022 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.