- 432 m²
- Anasayfa>
- Satılık Konut İmarlı>
- Antalya Satılık Konut İmarlı>
- Gazipaşa Satılık Konut İmarlı>
- Bakılar Mahallesi Satılık Konut İmarlı>
- Cennet Gazipaşa'da İmarı Alınmış, İnşaat Ruhsatı Hazır, Dublex Villa projesi çizilmiş, Kupon Arsa
Sahibinden Cennet Gazipaşa'da İmarı Alınmış, İnşaat Ruhsatı Hazır, Dublex Villa Projesi Çizilmiş, Kupon Arsa

- 12 Fotoğraf


- 432 m²
İlan Bilgileri
- İlan Numarası17440742
- İlan Oluşturma Tarihi02 Haziran 2025
- İlan Güncelleme Tarihi10 Temmuz 2025
- TürüArsa
- KategorisiSatılık
- İmar DurumuKonut İmarlı
- Metrekare Birim Fiyatı12.616 TL/m²
- Metrekare432 m²
- Tapu DurumuMüstakil Tapulu
- Krediye UygunlukKrediye Uygun
- TakasVar
- Kat KarşılığıVerilemez
- Ada309
- Parsel62
- Bağlı Olduğu BelediyeGazipaşa Belediyesi
- Yatırıma UygunlukYatırıma Uygun
- İpotek DurumuYok
- Arazi DurumuBoş
- Fiyat DurumuBirim Fiyat
İlan Açıklaması
- Antalya'nın Saklı ve Gizli Cenneti Gazipaşa ilçesi , Bakılar mahallesinde 2,5 kat imarlı 137 m2 (347 m2 inşaat izni var)oturum tabanlı 2,5 kat imarlı ve inşaat ruhsatı da alınmış inşaata hazır arsa.
- 1,8 m yüksekliğinde toplam 150 m2 taş duvar örülmüş,
- İçerisinde kamelya ve barbeküsü bulunan, duvar üstü (120 m2) çitle çevrilmiş ,
- İki villa arasında düz kodlu ve eğimsiz tesviyesi yapılmış,
- Nezih ve villalar bölgesinde bulunan arsamız yol ağzında, elektrik, su, yol ve kanalizasyon sorunu yoktur.
- Arsamız konum olarak Gazipaşa Fen lisesine 600 mt uzaklıktadır.
- Gazipaşa'yı bilmeyenler için: Toroslar ve Doğa manzaralı Denize (Koru ve Selinus sahiline) 7 dk.Havaalanına 5dk. Hastahaneye 4 dk. Okullara 1 dk , Karanlık mağaraya 7 km, Delikli Kral koyuna 9 km uzaklıktadır.
-Bim, Şok ve A101 lere 2 dk uzaklıktadır.
- Ayrıca hemen arkamızda ilanlarda da görüleceği üzere özellikle müteahhitler için cazip hesaplı bir artık parsel de mevcut. Alınıp toplu inşaat ta yapılabilinir.
- Bu bölgede havuzlu villa fiyatları 18 000 000-25 000 000 Tl arasındadır.
-Emsal arsa m2 fiyatları ilanlarda da görüleceği üzere yüksektir. (İmar ve İnşaat ruhsatı, Zemin etüdü, Projelendirme , Vergiler , Konumu , Yol üstü ve yola cephedir, taş duvar ve içindekiler düşünüldüğünde Emsallerine göre 1000 000 TL daha uygundur. İstenirse alındığının ertesi günü inşaata başlanabilir. )
Not: Üstüne para alabileceğim. Gazipaşa ve Alanya da 1+1 veya 2+1 daire takası , yüksek model düşük km SUV araç takası olabilir.
NOT2: Gazipaşa'da durdurulan imar yasağından muaftır. İmarı alınmış durumdadır.
İlan Özellikleri
- Su Hattı
- Parselli
- Zemin Etüdlü
- Elektrik Hattı
- Projeli (Ruhsatlı)
- Kanalizasyon
- Telefon Hattı
Fiyat Bilgisi
Bölge Raporu
Bakılar Mahallesi
| 432 m² Arsa için-
3.137.184 TL
-
%81
Bakılar Mahallesi Mh. Yakın Diğer Mahalleler
Daire
İşyeri
Arsa
Daire
İşyeri
Arsa
Genel
Daire
İşyeri
Arsa
Diğer
Emlakjet.com © 2006-2025 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.