- Anasayfa>
- Satılık Konut İmarlı>
- Muğla Satılık Konut İmarlı>
- Datça Satılık Konut İmarlı>
- İskele Mahallesi Satılık Konut İmarlı>
- Dadya Emlakdan Burgaz Mevkinde %15-30 Konut İmarlı Parsel
Dadya Emlakdan Burgaz Mevkinde %15-30 Konut İmarlı Parsel

- 2 Fotoğraf


- 656 m²
İlan Bilgileri
- İlan Numarası17779443
- İlan Oluşturma Tarihi08 Ağustos 2025
- İlan Güncelleme Tarihi08 Ağustos 2025
- TürüArsa
- KategorisiSatılık
- İmar DurumuKonut İmarlı
- Metrekare Birim Fiyatı19.817 TL/m²
- Metrekare656 m²
- Tapu DurumuMüstakil Tapulu
- Krediye UygunlukKrediye Uygun
- TakasYok
- Kat KarşılığıVerilemez
- Yatırıma UygunlukBilinmiyor
- Fiyat DurumuGenel Fiyat
İlan Açıklaması
-Datça BURGAZ mevkiinde Plaja 1 KM , Datça merkeze 1,5 Km Mesafede bulunan arsa yeni yapılan 18 planı içinde olup , Yol cephesi dışında bir cepheside yeşil alana bakmaktadır.
-Yeni yapılan imar planında %15 - 30 uygulaması kabul edilmiş olup iki kat müsadesine sahiptir. Bölgedeki tüm yapılaşmalar iki kat sınırlamasına tabi oldukları için sadece villalar bölgesi olarak değerlendirilebilir.
-Düz ve harfiyat gerektirmeyen arsanın elektirik, su, telefon, yol...vb alt yapı problemi bulunmamaktadır.
-656 m² olan arsanın çekme mesafeleri kurtardığı için 2 adet müstakil villada sığmaktadır. ( Görsellerde göreceğiniz gibi Yan parselde uygulanmıştır.)
İlan Özellikleri
- Parselli
- Yolu Açılmış
Bölge Raporu
İskele Mahallesi
| 656 m² Arsa için-
16.605.328 TL
-
%-4
Firma Künyesi
- Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi 4800404
Firmanın Diğer İlanları
İskele Mahallesi Mh. Yakın Diğer Mahalleler
Daire
İşyeri
Arsa
Daire
İşyeri
Arsa
Genel
Daire
İşyeri
Arsa
Diğer
Emlakjet.com © 2006-2025 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.