Didim Çamlık Mahallesi Satılık 3+1 Ayrı Mutfak Süper Lüks Daire
6.490.000 TL
  • 3+1
  • 3. Kat
  • 132 m²
  • Genel Bakış
  • İlan Hakkında
  • Konum Bilgisi
  • Fiyat Analizi
  • Bölge Raporu
  • Firma Künyesi
  • Önerilen İlanlar
emlakjet-image-not-found
  • 29 Fotoğraf
emlakjet-image-not-foundemlakjet-image-not-found
6.490.000 TL
  • 3+1
  • 3. Kat
  • 132 m²
Aydın - Didim - Çamlık Mahallesi

İlan Bilgileri

  • İlan Numarası17446489
  • İlan Oluşturma Tarihi03 Haziran 2025
  • İlan Güncelleme Tarihi26 Temmuz 2025
  • TürüKonut
  • KategorisiSatılık
  • TipiDaire
  • Net Metrekare120 m²
  • Brüt Metrekare132 m²
  • Oda Sayısı3+1
  • Binanın Yaşı11-15
  • Bulunduğu Kat3.Kat
  • Binanın Kat Sayısı3
  • Isıtma TipiKlimalı
  • Kullanım DurumuMülk Sahibi Oturuyor
  • Krediye UygunlukKrediye Uygun
  • Tapu DurumuKat Mülkiyeti
  • Site İçerisindeHayır
  • Banyo Sayısı1
  • Fiyat DurumuGenel Fiyat

İlan Açıklaması

DİDİM ÇAMLIK MAHALLESİ ANA CADDE ÜZERİNDE ÇİFT MUTFAKLI 3+1 ULTRA LÜX DAİRE
Dairemiz Ege Caddesi Üzerinde,Köşe Konumlu Binanın Ön Cephesinde,Çok Geniş Salon Ayrı Mutfak,Pergule ile Üzeri Kapatılmış Balkon ve 2.Mutfak,Geniş Ana Yatak Odası ve Balkon,Günlük Oturma Odası, Çocuk Odası ve Banyo WC şeklindedir. 
Tüm Tavanlar Spot Led Renkli Aydınlatmalı Asma Tavan Uygulamalı,Zeminler ve Islak Zeminler Granit Seramik Döşemelidir.
Daha fazla bilgi ve randevu için bizimle iletişime geçebilirsiniz.İlker Tetik Telefonu Göster
Network Gayrimenkul Didim&Akbük


Fiyat Bilgisi

Çamlık Mahallesi - Bu ilan için bölgesindeki diğer ilanlar ve özellikler dikkate alınarak tahmini bir fiyat hesaplaması yapılmıştır.
6.490.000 TL
Min  5.500.000 TL
Max  6.100.000 TL
Bu ekrandaki tahminlertarafından satış, saha çalışmaları ve internette yer alan verilere dayalı istatistiksel modelleme yöntemleri ile üretilmiştir ve sapmalar içerebilir. Burada yer alan bilgiler ve tahminler, varsayımsal olup herhangi bir taahhüt veya kesinlik içermez. Bu kapsamda buradaki bilgiler ve tahminler, müşteri için sadece tavsiye niteliğinde olup öngörü amaçlıdır; herhangi bir şekilde Emlakjet, Endeksa veya müşteriler için hukuki bağlayıcılığı olamaz. Bu bilgi ve tahminlerin bir yatırıma veya ticarete konu edilmesi halinde Emlakjet ve Endeksa herhangi bir sorumluluk üstlenmez.

Bölge Raporu

Çamlık Mahallesi

| 132 m² Konut için
Ortalama Kiralık Fiyatı

33.528 TL

Ortalama Satılık Fiyatı

6.409.128 TL

Ortalama Geri Dönüş Süresi

-

1 Yıllık Değer Değişimi

%18

Bölge Raporu, Endeksa’dan almış olduğumuz veriler ışığında oluşturulmuştur. Aradığınız bölge ile ilgili detaylı rapora erişmek içintıklayın.
  • Güvenlik Önerileri

    Gayrimenkulu görmeden, hiçbir sebeple kapora ve benzeri ödeme gerçekleştirmeyin.

  • Hatalı İlan Bildir

    Hatalı bilgi içeren veya iletişim sorunu yaşadığınız ilanları bildirin.

Geri Al

Emlakjet.com © 2006-2025 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.