- Anasayfa>
- Kiralık Daire>
- Konya Kiralık Daire>
- Selçuklu Kiralık Daire>
- Nişantaş Mahallesi Kiralık Daire>
- DİRİCAN DAN NİŞANTAŞ MAH. KAPALI OTOPARKLI DUBLEX 5+1
Dirican Dan Nişantaş Mah. Kapalı Otoparklı Dublex 5+1

- 26 Fotoğraf


- 5+1
- 10. Kat
- 265 m²
İlan Bilgileri
- İlan Numarası16237107
- İlan Oluşturma Tarihi08 Kasım 2024
- İlan Güncelleme Tarihi02 Temmuz 2025
- TürüKonut
- KategorisiKiralık
- TipiDaire
- Net Metrekare230 m²
- Brüt Metrekare265 m²
- Oda Sayısı5+1
- Binanın Yaşı16-20
- Bulunduğu Kat10.Kat
- Binanın Kat Sayısı11
- Isıtma TipiMerkezi Doğalgaz
- Kullanım DurumuBoş
- Eşya DurumuBoş
- Tapu DurumuBilinmiyor
- Site İçerisindeEvet
- TakasYok
- Banyo Sayısı4
- Fiyat DurumuGenel Fiyat
İlan Açıklaması
Evimiz Şefikcan caddesinde, iş merkezleri tarafında cadde girişindedir.
Şehrin merkezinde, ulaşım sorunu olmayan, Kültürpark, zafer, iş merkezleri, alışveriş merkezleri, Konya’nın iyi okullarına 3-5 dakika yürüme mesafesinde olan evimiz, bununla birlikte sakin nezih bir mahallede yer almaktadır.
5 + 1 dubleks olan evimizin alt katında 2 yatak odası, oturma odası, salon, mutfak, banyo, tuvalet ve geniş bir giriş alanı mevcuttur.Bu katta iki adet camla kapatılmış balkon yer almaktadır.
Üst katta iki adet yatak odası, geniş bir oda kadar alan, banyo ve tuvalet bulunmaktadır. Bu katta ayrıca bir adet yine camla kapatılmış balkon yer almaktadır.
Üst katta ve alt katta yer alan ebeveyn yatak odalarında banyo bulunmaktadır. Her katta bulunan iki adet geniş banyoda ayrıca klozet ve lavabo bulunmaktadır. Böylece evde dört adet banyo ve dört adet tuvalet yer almaktadır.
Ev 10 ve 11 inci katlarda yer almakta, üst kat normal kat şeklinde olup, düz beton tavanlıdır. Ayrıca üstünde çatı bulunmaktadır.
Her iki katın banyo ve yatak odaları arasında kapı ile evin diğer kısmından ayrılan geniş koridor bulunmaktadır. Çamaşır makinesi kurutma makinesi veya derin dondurucu konulabilmesi için her iki katta da koridorda yer ve tesisat bulunmaktadır.
Banyoda ve yukarı kat geniş giriş alanında kullanışlı geniş dolaplar yer almakta olup, ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacaktır.
Apartmanın merdiven boşlukları ferah olup, çift asansör vardır.
Asansörle inebileceğiniz kapalı otoparkı bulunmakta, ayrıca apartmana özel açık otoparkta yer almaktadır. Kapalı otopark katında otomobil park yerlerinden ayrı olarak kilitli kapı ile ayrılan bisiklet ve motosiklet park alanı yer almaktadır.
Apartmanın daimi görevlisi bulunmakta olup düzenli çöp toplanmakta ve temizlik yapılmaktadır.
Apartman önü ve çevresinde, apartmana ait düz, geniş ve temiz çocukların bisiklet, kaykay binebilecekleri, oyun oynayabilecekleri geniş bir bahçesi bulunmaktadır. Bu alan trafiğe kapalıdır.
Apartman aidatı 700 TL olup, ısınma ortak kalorifer sistemidir. Apartmandaki tek katlardan yüzde 25 fazla yakıt aidatı ödenmekte olup, ısınma problemi olmayan, iyi bir yalıtıma sahiptir. Pay ölçer olmadığı için, her dairenin kaloriferleri tam açık olmakta, böylece apartman çok güzel ısınmaktadır. Böylece, herhangi bir apartmanda yer alan 3+1 normal daire ile aynı miktarda yakıt gideri vardır.
Bölge Raporu
Nişantaş Mahallesi
| 265 m² Konut için31.535 TL
5.188.170 TL
14 Yıl
%21
Firma Künyesi
- Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi 4200928
Firmanın Diğer İlanları
Nişantaş Mahallesi Mh. Yakın Diğer Mahalleler
Daire
İşyeri
Arsa
Daire
İşyeri
Arsa
Genel
Daire
İşyeri
Arsa
Diğer
Emlakjet.com © 2006-2025 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.