- Anasayfa>
- Satılık Daire>
- Kilis Satılık Daire>
- Kilis Merkez Satılık Daire>
- Mehmet Sanlı Mahallesi Satılık Daire>
- DOĞAR'DAN ÜNİVERSİTE TOKİ'DE ÖN BLOKLARDA SATILIK 2+1 ARAKAT DAİRE
Doğar'dan Üniversite Toki'de Ön Bloklarda Satılık 2+1 Arakat Daire

- 14 Fotoğraf


- 2+1
- 6. Kat
- 85 m²
İlan Bilgileri
- İlan Numarası17507613
- İlan Oluşturma Tarihi18 Haziran 2025
- İlan Güncelleme Tarihi22 Temmuz 2025
- TürüKonut
- KategorisiSatılık
- TipiDaire
- Net Metrekare75 m²
- Brüt Metrekare85 m²
- Oda Sayısı2+1
- Binanın Yaşı11-15
- Bulunduğu Kat6.Kat
- Binanın Kat Sayısı7
- Isıtma TipiKombi Doğalgaz
- Kullanım DurumuBoş
- Krediye UygunlukBilinmiyor
- Yatırıma UygunlukYatırıma Uygun
- Yapı Durumuİkinci El
- Yapı TipiBetonarme
- Tapu DurumuKat Mülkiyeti
- Site İçerisindeEvet
- İpotek DurumuYok
- Eşya DurumuBoş
- Aidat600 TL
- Kira Getirisi8000 TL
- TakasYok
- Banyo Sayısı1
- Balkon DurumuVar
- Balkon Sayısı1
- Balkon TipiAçık Balkon
- WC Sayısı2
- Ada2134
- Parsel4
- Fiyat DurumuGenel Fiyat
- Görüntülü Gezilebilir mi?Evet
İlan Açıklaması
DOĞAR GAYRİMENKUL GÜVENCESİYLE
KİLİS ÜNİVERSİTE 2+1 TOKİDE ARA KATTA SATILIK DAİRE
- Dairemiz Kilis Merkez Mehmet Sanlı Mahallesinde Üniversite Tokide FG bloklarının ön sıradaki bloklarındadır.
- 2+1 85m²dir.
- Bireysel Doğalgazlı
- 6. Kattadır.
- İçi yapılı olup bakımlı dairedir. Aile apartmanı olup apartmanda nezih komşular ikamet etmektedir. Türkiyenin sayılı temiz havasının estiği cepheye doğru bakmakta olup doğu batı yönlerindedir.
- Önü açık hem ferah hemde muhit olarak Kilis ilinin en kıymetli yerlerindendir. Sakin, elit ve geneli memur olan muhitte çevre planı şehir görünümlü ve doğal tabiat alanı esintisi vermektedir.
- Bulunduğu site yönetimi her konu ile ilgili olup tüm konularda yardımcı olmaya çalışan alakadar personel ve yöneticilere sahiptir.
- Site içinde bahçe peyzaj alanı gezilip görülmeye değerdir. Açık otoparkı bulunan sitenin dört bir tarafı içten ve dıştan güvenlik kameraları sistemi ile çevrilmiştir. İçerisinde kurban kesim yeri, halı yıkama yeri, sondaj ve sondajın içilebilir suyunun bulunduğu çeşmeler, çocuk oyun parkları, basketbol ve futbol sahası, bahçe alanlarına yerleştirilmiş oturma bankları, dinlenmek sohbet etmek için park yerleri bulunmaktadır.
- Kilisin en iyi ilk ve orta okulunun bulunduğu sitede anaokulu da bulunmaktadır.
Üniversiteye, camiye yürüme mesafesinde bulunan dairemizin lokasyonu sosyal eğlence ve aktivite mekanlarına, alış veriş merkezlerine de yürüme mesafesindedir.
- Ticari taksi ve semt bakkalı ise sitenin içerisinde bulunmaktadır.
- Şehir içi otobüsler site içinden rota almakta, hatay kilis arası otobüsler, askeri polis ve özel fabrika servisleri yürüme mesafesinden personellerini almaktadır. - Dairemizin eksiksiz konumunu muhit edinmek ve dairemizi mülk edinmek için irtibatlarınızı bekliyoruz.
Abdullah DOĞAR
Ahmet SARIBAŞOĞLU
İletişim;
İlan Özellikleri
- Fiber
- Kablo TV - Uydu
- Duşakabinli
- Çelik Kapı
- Vestiyer
- Dolaplı Mutfak
- Ocak Doğalgazı
Fiyat Bilgisi
Bölge Raporu
Mehmet Sanlı Mahallesi
| 85 m² Konut için9.095 TL
1.224.935 TL
11 Yıl
%2
Firma Künyesi
- Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi 7900083
Firmanın Diğer İlanları
Diğer İlanlarını GörMehmet Sanlı Mahallesi Mh. Yakın Diğer Mahalleler
Daire
İşyeri
Arsa
Daire
İşyeri
Arsa
Genel
Daire
İşyeri
Arsa
Diğer
Emlakjet.com © 2006-2022 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.