- Anasayfa>
- Satılık Bağ & Bahçe>
- Konya Satılık Bağ & Bahçe>
- Güneysınır Satılık Bağ & Bahçe>
- Ömeroğlu Mahallesi Satılık Bağ & Bahçe>
- KONYA GÜNEYSINIR,ALANYA 1.5saat,ŞELALE YAKIN,963m2 ARAZİ
Konya Güneysınır,alanya 1.5saat,şelale Yakın,963m2 Arazi

- 10 Fotoğraf


- 963 m²
İlan Bilgileri
- İlan Numarası17880547
- İlan Oluşturma Tarihi15 Ağustos 2025
- İlan Güncelleme Tarihi20 Ağustos 2025
- TürüArsa
- KategorisiSatılık
- İmar DurumuBağ & Bahçe
- Metrekare Birim Fiyatı66 TL/m²
- Metrekare963 m²
- Tapu DurumuMüstakil Tapulu
- Krediye UygunlukBilinmiyor
- TakasYok
- Kat KarşılığıVerilemez
- Yatırıma UygunlukBilinmiyor
- Fiyat DurumuGenel Fiyat
İlan Açıklaması
İNVESS GY'den SATILIK
KONYA GÜNEYSINIR ÖMEROĞLU ADA:231 PARSEL:58 Arazimiz 963 m2'dir.
Arazimiz ,Geçtiğimiz yıl kullanıma açılan ve Türkiye’nin en büyük ve en yüksek viyadüğü olan EĞİSTE VİYADÜĞÜ'nün geçtiği bölgede Konya Güneysınır ilçesi Ömeroğlu'da yer almaktadır.
Bu viyadük ve yenibağlantı yollarıyla Konya -Antalya yolunun ulaşımının 1.5 saate indirilmesi planlanmaktadır.
Bölge Alanya'ya yakın konumuyla ilgi gören ve gün geçtikçe gelişen bir bölgedir.
Bölge Alanya'ya yakınlığı ve zemin sağlamlığı Bakımından deprem ve toprağındaki verim bakımında yoğun talep görmektedir.
Deprem fay hatlarının olmadığı,deprem riskinin az olduğu bir bölgedir.Bölgede günden güne gelişen ve değerlenen bir bölge olarak isminden bahsettirmektedir.
Arazinin en-boy ölçüleri gayet güzeldir.Yerleşime yakın konumdadır.
Bol oksijen,sakinlik,huzurlu bir yaşam alanı arayanlar için mükemmel bir yerdir.Etrafında üzüm bağları,meyvalıklar mevcuttur.
Yol ,su sorunu yoktur.Asfalt yola yakındır.Yaz kış ulaşım vardır.
Bağevi,konteyner,tinyhouse,bungolaw ev yapılabilir.Köye,yerleşime yakın konumdadır.
Göksu şelalesine çok yakın bir konumdadır.Çevresi çoğu alan turistik imar alanı olarak ilan edilmiştir.
Çevresinde bungolaw evler,bağ evleri yapılmaya başlanmaktadır.Bölgede günden güne gelişen ve değerlenen bir bölge olarak isminden bahsettirmektedir.
Bölgedeki turistik bir tesis olarak uğrak noktası haline gelen GÖKSU ŞELALESİNE çok yakın bir konumdadır.
Tek tapu ,tek imzadır.Hisseli değildir.İpotek,borç,hisse,şerh vs. hiçbir şekilde yoktur.Tertemiz tapudur.
Satışa hazırdır.Tapu harçları alıcıya aittir.
Alıcısını şimdiden hayırlı olsun.
İBRAHİM BAŞTÜRK
İnşaat Mühendisi
İNVESS İNŞAAT GAYRİMENKUL YATIRIM LTD.ŞTİ
YETKİ NUMARASI:
Bölge Raporu
Ömeroğlu Mahallesi
| 963 m² Arsa için54.891 TL
Firma Künyesi
- Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi 4106103
- Mesleki Yeterlilik Belgesi YB0065/17UY0333-5/00/2301
Firmanın Diğer İlanları
Diğer İlanlarını GörÖmeroğlu Mahallesi Mh. Yakın Diğer Mahalleler
Daire
İşyeri
Arsa
Daire
İşyeri
Arsa
Genel
Daire
İşyeri
Arsa
Diğer
Emlakjet.com © 2006-2025 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.