- Anasayfa>
- Satılık Sanayi İmarlı>
- Konya Satılık Sanayi İmarlı>
- Sarayönü Satılık Sanayi İmarlı>
- Doğu İstasyon Mahallesi Satılık Sanayi İmarlı>
- MÜKEMMEL KONUMDA SATILIK FABRİKA ARSASI
Mükemmel Konumda Satılık Fabrika Arsası

- 2 Fotoğraf


- 15.092 m²
İlan Bilgileri
- İlan Numarası17692607
- İlan Oluşturma Tarihi22 Temmuz 2025
- İlan Güncelleme Tarihi22 Temmuz 2025
- TürüArsa
- KategorisiSatılık
- İmar DurumuSanayi İmarlı
- Metrekare Birim Fiyatı1.657 TL/m²
- Metrekare15.092 m²
- Tapu DurumuMüstakil Tapulu
- Krediye UygunlukBilinmiyor
- TakasYok
- Kat KarşılığıVerilemez
- Yatırıma UygunlukBilinmiyor
- Fiyat DurumuGenel Fiyat
İlan Açıklaması
MÜLK KONUMU
Bütün gayrimenkul alım ve satımlarında amacımız; maksimum analiz ve minimum yanılma payı ile gerçekçi fiyatlar doğrultusunda çalışmalarımızı yapıp, uzman ekip arkadaşlarımız tarafından gerekli ilgi alaka ve profesyonel yaklaşımlarla kazan-kazan politikası oluşturmaktır.
Günün her saati danışmanlarımızla birebir iletişime geçebilir, satış ve alış işleminizin başından sonuna kadar her safhasında bilgilendirilirsiniz.
Alım ve satım işlemlerinizde gayrimenkul değerlerinizi en ince detaylarına kadar örneklendirerek karşılıklı fiyat analizi yapmadan ilana sunmuyoruz.
Talebiniz doğrultusunda anlaşmalı olduğumuz bankalardan sizlere en uygun şartlarda kredi araştırmasına girebiliyoruz.
Gayrimenkul adına her konuda randevu talep edebilirsiniz.
Konya’nın en gözde yerindeki ofisimize bekliyoruz…
Bölge Raporu
Doğu İstasyon Mahallesi
| 15.092 m² Arsa içinFirma Künyesi
- Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi 4200854
Firmanın Diğer İlanları
Diğer İlanlarını GörDoğu İstasyon Mahallesi Mh. Yakın Diğer Mahalleler
Daire
İşyeri
Arsa
Daire
İşyeri
Arsa
Genel
Daire
İşyeri
Arsa
Diğer
Emlakjet.com © 2006-2022 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.