Yerleşim Dibinde Butik Bahçe Mete Mermer'den
300 m²
Metrekare
417 TL/m²
Metrekare Birim Fiyatı
Müstakil Tapulu
Tapu Durumu
- İlan Numarası
- İlan Güncelleme Tarihi14 Ağustos 2026
- KategoriSatılık Bağ & Bahçe
- Krediye UygunlukKrediye Uygun
- Parsel16
- İmar DurumuBağ & Bahçe
- Kat KarşılığıVerilemez
- TakasVar
Yerleşim Dibinde Butik Bahçe Mete Mermer'den Açıklaması
BEYŞEHİR YENİDOĞAN-YENİCE MAHALLESİ
300 METREKARE
DEREYE CEPHE
TEK TAPULU
YAKINLARINDA EVLER VAR
BAHÇE NİTELİKLİ
SUYU VAR
SADECE 125 BİN TL
Konya Beyşehir’de 300 m² satılık bağ ve bahçe fırsatı sunuyoruz. Beyşehir satılık bağ & bahçe arayanlar için dereye cepheli, bahçe nitelikli, tek tapulu bu mülk; tarımsal faaliyetler, hobi bahçesi ve kişisel kullanım için uygundur.
Dereye Cepheli, Tek Tapulu Bahçe İmkanıÖne Çıkan Özellikler- 300 m² kullanışlı alan
- Dereye doğrudan cephe
- Tek tapu, yasal açıdan güvenli
- Su kaynağı mevcut
- Çevrede yerleşik evler ve altyapı
Yenidoğan-Yenice Mahallesi sınırlarındaki arsa, yerleşim alanına yakınlığıyla avantaj sağlar. Ulaşımı kolay konumdadır; otobüs duraklarına kısa yürüme mesafesindedir. Beyşehir Devlet Hastanesi’ne yakınlığı sağlık hizmetlerine erişimi artırırken, Yenidoğan Halk Kütüphanesi gibi sosyal-kültürel noktalar yaşam kalitesini destekler.
Yasal Güvence ve Ekonomik FırsatKrediye uygun bu bağ & bahçe, 125.000 TL fiyatıyla öne çıkar. Tek tapu mülkiyet güvenliği ve işlem kolaylığı sağlar. Su kaynağı sayesinde tarım, fidan-dikim ve bahçe hobileri için elverişlidir.
Yerinde inceleme ve detaylı bilgi için Mete Mermer Gayrimenkul ile iletişime geçiniz.
Bu emlak danışmanının ilanı Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) ile doğrulanmıştır.
Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi: 4201166















