Emlakjet

Ankara Yenimahalle Kiralık Daire

araması için 2,031 ilan bulundu
search
Yenimahallecancel
Ankaracancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Kiralık Daire Ankara Yenimahalle

Yenimahalle, Ankara’nın değerli ilçeleri arasında bulunur. Ankara’nın il merkezine 15 kilometre uzaklığıyla avantajlı bir bölge olduğu söylenebilir. Ankara’da yeni bir kariyer hedefi planlayan kişiler, tek başına ya da ailecek yaşamak için Yenimahalle kiralık daire 2+1 sahibinden ilanlarına göz atabilir. Eşyalı ve eşyasız Yenimahalle sahibinden kiralık daire çeşitleri sayesinde dilediğiniz daireyi kolaylıkla keşfedebilirsiniz. Farklı oda sayısına sahip olan Yenimahalle kiralık daire ilanları arasında 1+1, 2+1, 3+1 veya daha fazla odaya sahip dubleks daire seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. 2 veya 4 yıllık üniversite hayatı için Yenimahalle 1+1 eşyalı kiralık daire sahibinden ilanlarını tercih edebilirsiniz. Eşyalı sahibinden kiralık daire ile yeni bir eşya satın almaya gerek kalmadan dairenize hızlıca geçiş yapabilirsiniz. Manzaralı, lüks ve güvenli site dairelerinde yaşam standartlarınızı yükseltebilirsiniz. Eğitim ve kariyer anlamında avantaj sunan merkezi bölgelerde kaliteli bir yaşam sürdürebilirsiniz. İhtiyaçlarınıza uygun daireyi kısa sürede bulmak için ilanlar arasında araştırma yapabilirsiniz.

Ankara Yenimahalle Bölgesinde Kiralık Daire

Yenimahalle'de kiralık daire seçimi yaparken ailenizin ve kendinizin ihtiyaçlarını belirleyebilirsiniz. Öğrenciler, çalışanlar, emekliler veya yeni bir şehir deneyimlemek isteyen herkese uygun olan Yenimahalle’de hayalinizdeki daireyi bulabilirsiniz. Sahibinden kiralık daire Yenimahalle ilçesindeki onlarca mahallede müstakil veya apartman dairesi olarak karşınıza çıkabilir. Müstakil ev kiralamak, kendinize özel bir bahçe, havuz ve garaj alanına sahip olmak için avantaj kazandırır. Bu dairelerde sessiz ve sakin bir yaşam sürdürerek şehir hayatından uzakta yaşayabilirsiniz. Yenimahalle sahibinden kiralık daireler, yeni yapılmış lüks apartman dairelerinde 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerle karşınıza çıkar. Tek başınıza yaşamak için 1+1 daire seçebilir, ailecek yaşamak için de 2+1 veya daha fazla odaya sahip dairelere yönelebilirsiniz. Lüks seçenekler sunabilen Yenimahalle kiralık villa alternatiflerine sahiptir. Bütçesini artırabilen kişiler, havuzlu ve lüks dizayn edilmiş eşyalı ve eşyasız villaları kiralayabilir. Villa seçeneklerine ulaşmak için Yenimahalle Yeni Batı Mahallesi kiralık daire ilanlarına göz atabilirsiniz. Farklı ihtiyaçlara çözüm sunan yüzlerce daireyi incelemek için ilanlar arasında araştırma yapabilirsiniz.

Ankara Yenimahalle Kiralık Daire Fiyatları

Yenimahalle kiralık daire fiyatları arasında meydana gelen değişiklikler; daire konumu, bina yaşı, dairenin oda sayısı ve metrekaresi gibi etkenlerle belirlenir. Yenimahalle’de herkes, iyi bir araştırma sonucunda aradığı daireyi uygun fiyatlarla bulabilir. Çiğdemtepe Mahallesi, Kuzey Yıldızı Mahallesi ve Anadolu Mahallesi; ekonomik daire fiyatlarına ulaşmak isteyenler tarafından tercih edilir. Yenimahalle uygun fiyatlı kiralık daireler, öğrenci dostu fiyatlarıyla öğrenim hayatı için ekonomik bir tercih olur. 1+1 kiralık daire Yenimahalle ilçesinde birçok bölgede eşyalı veya eşyasız şekilde bulunabilir. Yeni eşya alışverişi yapmanızı gerektirmeyen tam donanımlı eşyalı daireler ile tasarruf sağlayabilirsiniz. Yenimahalle Kardelen Mahallesi kiralık daire seçenekleriyle öğrenci dostu daire fiyatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Yenimahalle uygun kiralık semtler arasında bulunan Yeni Batı ise daha lüks seçeneklere sahip olan diğer bir mahalledir Bu ilçede hem uygun fiyatlı hem lüks seçeneklere ulaşarak ihtiyacınıza uygun seçim yapabilirsiniz. Her bütçeye hitap eden daire seçeneklerini ilanlar arasında bulabilirsiniz.

Ankara Yenimahalle Kiralık Daire Bakanlara Ulaşım Rehberi

Yenimahalle kiralık daire ilanları, ulaşım avantajlarına göre farklı bir konumda seçilebilir. Öğrenciler üniversite yakınında daire ararken çalışanlar ise iş merkezlerine yakın mahallelerde daire arayabilir. Bu noktada ulaşımınızı pratik hale getirebileceğiniz dairelere yönelerek zaman kazanabilirsiniz. Üniversiteye hızla ulaşmak için Ankara Üniversitesine yakın bir bölgede bulunan Yenimahalle Emniyet Mahallesi kiralık daire fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. Bu mahalledeki Yenimahalle eşyalı kiralık daire ilanları ile hem ulaşımdan tasarruf edebilir hem vaktinizi etkili kullanabilirsiniz. Yenimahalle kiralık ev ilanları ile toplu taşımaya yakın olan daire seçeneklerini görüntüleyebilirsiniz. Yenimahalle Gayret Mahallesi kiralık daire çeşitleri ile metro hattına yürüme mesafesinde daire bulabilirsiniz. Ek olarak bölge halkının ulaşımını kolaylaştıran Başkentray ile onlarca farklı mahalle ve semte ulaşabilirsiniz. Yenimahalle 1+1, 2+1, 3+1 eşyalı kiralık daire seçenekleri arasında ulaşımınızı kolaylaştıran daireleri bulabilirsiniz. İlanları inceleyerek ailenizin ulaşım ihtiyaçlarına hitap eden dairelerden birini seçebilirsiniz.

Ankara Yenimahalle Daire Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yenimahalle kiralık daire seçenekleri ile yeni bir dairede yaşamak isteyen herkesin bazı detaylara dikkat etmesi gerekir. Yenimahalle'de kiralık evlerin özellikleri değişkenlik gösterebildiği için ailenizin ve kendinizin ihtiyaçlarına uygun tercih yapmanız önemlidir. Yenimahalle’de daire satın alırken dikkat edilmesi gerekenler şöyle sıralanabilir:

  • Yenimahalle emlak alanında gelişmekte olan bir bölge olduğu için avantajlı bir mahallede daire sahibi olabilirsiniz. Kentsel dönüşüm projelerini takip ederek lüks, konforlu ve güvenli dairelerde yaşayabilirsiniz.

  • Ailecek yaşamak için Yenimahalle site içinde kiralık daire fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. Park, bahçe ve yürüyüş yolu gibi avantajlar ile çocuğunuzu güvenle büyütebilirsiniz.

  • Bina dayanıklılığını öğrenmek için depreme dayanıklılık belgesi görmek isteyebilirsiniz. Depreme karşı önlem almak için yeni yapılarda daire alabilirsiniz.

  • Eşyalı dairelerin temizliğine ekstra özen göstermelisiniz. Beyaz eşyaların çalışma performansını test edebilir, mobilyaların temizlik durumunu inceleyebilirsiniz.

  • Dairenin tamir ve tadilat gereksinimleri hakkında bilgi almalısınız. Su tesisatı, elektrik tesisatı, parke, duvar ve kapıların onarımını gerçekleştirmek için plan yapabilirsiniz.

  • Öğrenci ve çalışanlar olarak merkezi konumda daire sahibi olmalısınız. Yenimahalle merkez kiralık daire çeşitlerinin ulaşım kolaylığından faydalanarak günlük seyahat sürenizi kısaltabilirsiniz.

  • Otomobiliniz varsa dairenin otopark alanı olduğundan emin olmalısınız. Böylelikle park sorunu yaşamadan otomobilinizi kullanabilirsiniz.

  • Dairenin güvenlik sistemlerinin gelişmiş olmasına dikkat etmelisiniz. Görüntülü diafon, alarm sistemleri, güvenlik kamerası, şifreli kapı ve yangın söndürme ekipmanlarıyla güvende kalabilirsiniz.

Ankara’nın değerli bir bölgesi olan Yenimahalle’de daire sahibi olmak için Emlakjet ilanlarını inceleyebilir, hayalinizdeki daireyi kısa sürede bulabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Haziran Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Haziran Ayı Gayrimenkul Raporu

22 Temmuz 2024

Kiracıya Hangi Durumlarda İhtarname G...

Kiracıya Hangi Durumlarda İhtarname G...

28 Haziran 2024

Ada, Parsel ve Pafta Ne Anlama Geliyo...

Ada, Parsel ve Pafta Ne Anlama Geliyo...

28 Haziran 2024

2024 Mayıs Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mayıs Ayı Gayrimenkul Raporu

14 Haziran 2024

TIR GİRİŞLİ İŞ YERİ AYRICALIĞI TİCARE...

TIR GİRİŞLİ İŞ YERİ AYRICALIĞI TİCARE...

24 Mayıs 2024

Yenimahalle Kiralık Daire
25 Mart Mahallesi Kiralık DaireA.O.Çiftliği(Aoç) Kiralık DaireAnadolu Mahallesi Kiralık DaireAşağı Yahyalar Mahallesi Kiralık DaireAta Mahallesi Kiralık DaireAvcılar Mahallesi Kiralık DaireAvcılar Mahallesi Kiralık DaireBarış Mahallesi Kiralık DaireBarıştepe Mahallesi Kiralık DaireBatıkent Kiralık DaireBatı Sitesi Mahallesi Kiralık DaireBeştepe Mahallesi Kiralık DaireBurç Mahallesi Kiralık DaireÇamlıca Mahallesi Kiralık DaireÇarşı Mahallesi Kiralık DaireÇiğdemtepe Mahallesi Kiralık DaireDemetevler Kiralık DaireDemetevler Mahallesi Kiralık DaireDemetgül Mahallesi Kiralık DaireDemetlale Mahallesi Kiralık DaireEmniyet Mahallesi Kiralık DaireErgazi Mahallesi Kiralık DaireErgenekon Mahallesi Kiralık DaireEsentepe Mahallesi Kiralık DaireGayret Mahallesi Kiralık DaireGazi Mahallesi Kiralık DaireGüventepe Mahallesi Kiralık DaireGüzelyaka Mahallesi Kiralık DaireIşınlar Mahallesi Kiralık Daireİlkyerleşim Mahallesi Kiralık Daireİnönü Mahallesi Kiralık Daireİstasyon Kiralık Daireİvedikköy Mahallesi Kiralık Daireİvedik OSB Mahallesi Kiralık DaireKaletepe Mahallesi Kiralık DaireKaracakaya Mahallesi Kiralık DaireKardelen Mahallesi Kiralık DaireKarşıyaka Kiralık DaireKarşıyaka Mahallesi Kiralık DaireKayalar Mahallesi Kiralık DaireKentkoop Mahallesi Kiralık DaireKuzey Yıldızı Mahallesi Kiralık DaireMacun Mahallesi Kiralık DaireMehmet Akif Ersoy Mahallesi Kiralık DaireMemlik Mahallesi Kiralık DaireOstim Kiralık DaireOstim Mahallesi Kiralık DaireOstim OSB Mahallesi Kiralık DaireÖzevler Mahallesi Kiralık DairePamuklar Mahallesi Kiralık DaireRagıp Tüzün Mahallesi Kiralık DaireSerhat Mahallesi Kiralık DaireSusuz Mahallesi Kiralık DaireŞentepe Kiralık DaireTepealtı Mahallesi Kiralık DaireTurgut Özal Mahallesi Kiralık DaireUğur Mumcu Mahallesi Kiralık DaireVarlık Mahallesi Kiralık DaireYakacık Mahallesi Kiralık DaireYeni Batı Mahallesi Kiralık DaireYeniçağ Mahallesi Kiralık DaireYenimahalle Kiralık DaireYeşilevler Mahallesi Kiralık DaireYukarı Yahyalar Mahallesi Kiralık DaireYunus Emre Mahallesi Kiralık DaireYuvaköy Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

kariyer.comsigortam.comarabam.comhangikredi.comcimri.comneredekal.comsteelorbis.comchemorbis.comendeksa.com
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.