Denge Konuralp 3
| Denge İnşaat Mimarlık
- 1 Fotoğraf
1.500.000 TL
Konut Planı | Kat Tipi | Oda Tipi | Büyüklük | Fiyat |
---|
Kadıköy'ün Kalbindesiniz
Fenerbahçe'de yükselen proje, kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. Proje kat karşılığı yapılıyor. 2+1 dairelerin satışlarının tamamlandığı Denge Konuralp 3 projesinde üst katlardaki dairelerden deniz manzarası izlenebiliyor. Oturum amaçlı tercih edilen Denge Konuralp 3 projesi Bağdat Caddesi'ne yakınlığı ile dikkat çekiyor. Proje tamamlandığında yatırım amaçlı ev alanlar yüksek prim sağlayabilecek. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun koşullarda inşa edilen Denge Konuralp 3 projesi teslimleri 2018 yılı Ocak ayında yapılacak.
- Asansör
- Kapalı Otopark
- Güvenlik
- Kameralı güvenlik
- Isı pay ölçer
- Merkezi ısıtma
- Deprem yönetmeliğine uygun
- Yalıtım yönetmeliğine uygun
- Yapı denetimi yapılmış
- Zemin etüdü yapılmış
- Ebeveyn banyosu
- Yangın merdiveni
Denge Konuralp 3 Hakkında
İstanbul – Kadiköy – Fenerbahçe, Konuralp Sokak’ta konumlanan “Denge Konurlap 3” 13 kattan oluşmakta olup, 3+1 olmak üzere tek tip daire seçeneği mevcuttur.
Bölge Raporu
Fenerbahçe Mahallesi
Satışı Tamamlandı
Bölgedeki benzer projeleri inceleyebilir ve size en uygun proje için form bırakabilirsiniz.
Benzer Projeleri İnceleBölgedeki Projeler
Daire
İşyeri
Arsa
Daire
İşyeri
Arsa
Genel
Daire
İşyeri
Arsa
Diğer
Emlakjet.com © 2006-2022 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.