Manzara 7/24
| Öz-Bostan İnşaat- 21 Fotoğraf


650.000 TL
7/24 MANZARA
Bu proje tüm alışkanlıklarınızı baştan yaratacak. Denize, gökyüzüne ve manzaraya aşık mısınız? Öyleyse 7/24 sizin için tasarlanmış bir proje. Mavi ve yeşilin muhteşem uyumu ile bir pencereniz muhteşem doğaya açılırken, diğer pencereniz eşsiz maviliğe aralanacak. Evinizin dilediğiniz her köşesinden, balkonunuzdan, bahçenizden, hatta sitenizin kamelyasından manzaraya ve maviye doyacaksınız.
- Asansör
- Kapalı Otopark
- Açık Yüzme Havuzu
- Yürüyüş Parkuru
- Jeneratör
- Hidrofor
- Su Deposu
- Çocuk oyun alanları
- Güvenlik
- Kamelya
- Kameralı güvenlik
- Balkon
- Isı pay ölçer
- Merkezi ısıtma
- Deprem yönetmeliğine uygun
- Yalıtım yönetmeliğine uygun
- Yapı denetimi yapılmış
- Zemin etüdü yapılmış
- Deniz manzarası
- Süs havuzu
- Güneşlenme terası
- Çocuk yüzme havuzu
- Şelale
Manzara 7/24 Hakkında
Metroya 500 metre mesafede, Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesine ise komşu olan projemiz, sizi İstanbul’un her köşesine trafiksiz ulaştırmayı planlıyor. Yüzüncü Yıl Hastanesi, Pendik Bölge Hastanesi, Medikalpark Hastanesi, Garanti Bankası Teknoloji Kampüsü, Neomarin ve Pendorya Alışveriş Merkezleri ile bir çok kurumun merkezinde yer alan Manzara 7/24, ayrıca sahil, Sabiha Gökçen Havalimanı, Okan, Sabancı, Süleyman Şah, Gedik Üniversitelerine yakınlığı ile de öne çıkıyor.
Bölge Raporu
Fevzi Çakmak Mahallesi
Satışı Tamamlandı
Bölgedeki benzer projeleri inceleyebilir ve size en uygun proje için form bırakabilirsiniz.
Benzer Projeleri İnceleBölgedeki Projeler
Daire
İşyeri
Arsa
Daire
İşyeri
Arsa
Genel
Daire
İşyeri
Arsa
Diğer
Emlakjet.com © 2006-2022 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.