364 konut için bugün kura günü

Ankara'da 364 konutun sahiplerinin belirlenmesi için bugün kura çekilecek.

Ankara’da Mamak Kusunlar ve Üreğil mahallesinde TOKİ tarafından inşa edilen 364 konutun sahiplerinin belirlenmesi için kura çekilecek. Mamak Saimekadın Köprüsü karşısındaki Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde düzenlenecek kura töreni saat 14.00’da gerçekleşecek.

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında bulunan ancak belgesi olmadığı için hak sahibi olamayan gecekondu sahibi vatandaşlar için yapılan konutların teslimi kura çekimiyle gerçekleştirilecek.

Vatandaşların mağdur olmaması için yapımına 2010 yılında başlanan konutların bin 62’si daha önce yapılan kurayla sahiplerine teslim edilmişti.

Son parti olan 316 adet konut ile zemin katta olduğu için daha önce kura dışı bırakılan 48 konutun kura çekilişi de bugün gerçekleşerek proje tamamlanacak.

Şanlıurfa’da Basın Konutları kurası çekiliyor

Öte yandan Toplu Konut İdaresi tarafından Şanlıurfa’da çalışan gazetecilere yönelik yapılan konutların kura çekimi de bugün yapılacak. 6 Mayıs 2013'te ihalesi yapılan Şanlıurfa Basın Sitesi'nin tamamlanma aşamasına geldi.

Hak sahiplerinin konutları, Büyükşehir Belediyesi Mehmet Akif İnan konferans ve sergi 18 Eylül'de TOKİ temsilcileri ve noter huzurunda belirlenecek. Kura çekiminden 10 gün sonra ise yüzde 15 ödemeleri yapılacak.

Emlak Jet Haber

0 Takipçi