Ankara’nın en yeşil örnek dairesi tanıtımda

Sinpaş GYO’nun Ankara’da geliştirdiği İncek Dünyası’nın en yeşil etabı İncek Green’in örnek dairesi, Ankaralıların beğenisine sunuldu. Projede 5 yıl vade farksız, 10 yıl aylık % 0.45 ve 20 yıl % 0.82 vade farkı seçenekleri sunuluyor

Sinpaş GYO’nun büyük ilgi gören yenilikçi temalı projelerinden İncek Dünyası’nın en yeşil etabı İncek Green ’in 2+1 yeni örnek dairesi Ankaralıların beğenisine sunuldu. Doğayla iç içe bir yaşam imkânı veren ve geniş balkonlarda panoramik Ankara manzarasını sunan İncek Green’de 5 yıl vade farksız, 10 yıl aylık % 0.45 ve 20 yıl aylık % 0.82 vade farkı seçenekleri de sürüyor.

Hemen teslim avantajı var

İncek Life’a komşu parkta yer alan 86 bin metrekarelik peyzaj alanına, diğer yanda Çayyolu şehir manzarasına hâkim konumu ile dikkat çeken İncek Green’in komşu parkında Sinpaş GYO’nun önemli uygulamalarından biri olan çeşitli yaş gruplarına göre düzenlenmiş ve çocukların yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri hem yaratıcı hem klasik çocuk oyun alanları mevcut. Proje hemen teslim avantajına da sahip.

Ankaralıların % 60’ı markalı konut alma eğiliminde

Beş milyonluk nüfusa sahip Ankara’da kişi başına yaklaşık 19 metrekare yeşil alan düştüğünü söyleyen Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, “Ankaralılar bu anlamda yeşil alana daha çok ihtiyaç duyuyor. Biz de İncek’te ailelerin güvenle çocuklarını büyütecekleri, çocukların yeşili ve doğayı daha yakından tanıyacakları bir yaşam alanı tasarladık. İncek’de kentleşme anlamında öncü olduk. Hatta İstanbul’da olduğu gibi Ankara’da da, bu bölge de bizim projemizin yapılanmasının ardından değer kazandı ve birçok konut geliştiricisi bizden sonra bölgeye giriş yaptı. Yaptığımız araştırmalar, Ankara’da konut sahibi olmak isteyenlerin % 60’ının markalı konut alma eğilimi içinde olduğunu gösteriyor” diye konuştu. Konut alıcılarının % 82’sinin de daha geniş bir eve ihtiyaç duyduklarını söylediğini ifade eden Gacemer, “Biz de İncek Green’i özellikle ailelerin tercih edeceği 2+1 ve 3+1 ev tiplerini yaşama hazırladık” dedi.

Emlakjet Haber

0 Takipçi