Arma Residence’de 60 ay sıfır faiz

Okkalar İnşaat’ın geliştirdiği Arma Residence’da yaşam başladı. Konutlar, 60 aya kadar sıfır faizle satılacak.

Kurtköy’de inşa edilen Arma Residence’de yaşam başladı. Rezidans projesinde konut sahibi olmak isteyenler 60 ay sıfır faizli ödeme avantajından yararlanabilecek. Ayrıca, 60 ayı aşan vadelerde, 120 aya kadar yüzde 0.81 oranlı sabit faizden yararlanma imkanı sunulacak. Metrekaresi 2 bin 750 liradan, daireleri 192 bin 474 liradan başlayan fiyatlarla satışta olan rezidans dairelerin kira bedelleri de yatırımcıları memnun edecek düzeyde.

Sabiha Gökçen'e 5 dakika

Proje, Kurtköy’ün tam merkezinde ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na sadece beş dakikalık mesafede olduğu için oldukça hızlı bir şekilde ve uygun fiyatlardan kiralanabiliyor. Böylelikle Arma, bölge rayiçlerinin üzerinde kira getirisiyle de yatırımcıların yüzünü güldürüyor.

Zamanında teslim

Tüm dairelerin havalimanına baktığı, 3 metre kat yüksekliğiyle insana ferah bir yaşam alanı sunan toplam 264 dairelik rezidansta daire büyüklükleri 48 ile 235 metrekare arasında değişiyor. Söz verilen zamanda teslimlerin yapıldığını ve Arma’da rezidans konforunda renkli bir yaşamın başladığını belirten Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, hemen teslim olmasına rağmen Arma’da herhangi bir fiyat artışına gitmediklerini ve artışı yeni yıla kadar ötelediklerini söyledi.

Emlak Jet Haber

0 Takipçi