Bien Unicera'da fark yarattı

Bu yıl 27.'si düzenlenen Unicera fuarında farkını gözler önüne koyan Bien yeni koleksiyonuyla büyük ilgi gördü.

UNICERA Seramik, Banyo ve Mutfak fuarından farklı tarzıyla dikkat çeken Bien yeni serileriyle yetkili satıcıların, sektör profesyonellerinin ve tüketicilerinin beğenisini kazandı.

Geçtiğimiz hafta düzenlenen fuarda Bien Seramik'in 66 ülkeye ihracat yapması ve uluslararası farkındalığının ciddi oranda artmış olması konuşuldu.

Fuarda Bien standını birçok kişi ziyaret etti, Bİ­EN Sa­tış Grup Baş­ka­nı Me­tin Sav­cı fuarla ilgili, "Mar­kay­la il­gi­li ge­rek yur­ti­çi, ge­rek yurt­dı­şı pa­zar­la­rı­nın ta­lep­le­ri­ni dik­ka­te alan üre­tim ya­pı­yo­ruz. Sa­tış ve pa­zar­la­ma po­li­ti­ka­la­rıy­la ye­ni­lik­çi, di­na­mik ve fark­lı ürün­le­ri pa­za­ra su­nu­yo­ruz. Bu yıl 2015 koleksiyonunu ilk UNICERA fuarında tanıttık. Fuarda yer alan ürünlerimiz arasında banyo ile ilgili 15 yeni seramik karo koleksiyonu, 50'ye yakın porselen karo (iç-dış mekan seramikleri) var. Ayrıca Türkiye’de ilk olarak BİEN'in ürettiği 2 cm kalınlığındaki teknik porselen karolar ziyaretçiler tarafından çok büyük ilgi gördü. Bu yıl üretilecek olan Organik adı altında hijyene önem veren, açık kanallı, kir tutmayan klozetler de ilk bu fuarda tanıtıldı. Geçen seneye oranla katılımcı sayısında %25-30 oranında bir artış gözlemledik. Bİ­EN bu­gün sek­tö­rün önem­li mar­ka­la­rın­dan bi­ri ko­nu­mu­na gel­miş­tir, bun­da üre­tim, pa­zar­la­ma, sa­tış, ta­sa­rım, ar­ge gü­cü­mü­zün ve bi­ze des­tek ve­ren da­ğı­tım ka­na­lı­mı­zın önem­li pa­yı var­" diye konuştu.

Emlak Jet Haber

Bien Unicera fuarındaydı.

Bien Unicera'da fark yarattı

Bien

Bien Unicera'da fark yarattı_1

Bien

Bien Unicera'da fark yarattı_2

Bien

Bien Unicera'da fark yarattı_3
0 Takipçi