Bulut İnşaat'ta kampanya zamanı!

Bulut İnşaat Esenyurt'ta hayata geçirdiği projelerinde hemen teslim hemen tapu güvencesi veriyor.

Bulut İnşaat tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Evviva Millenium ve Evviva Yaşam Merkezi’ndeki 550 daire için kampanya başladı. "Hemen Teslim, Hemen Tapu" güvencesiyle hayata geçirilen projede fiyatlar 89 bin TL'den başlıyor.

2015 sonuna kadar inşasının tamamlanması planlanan projeyle ilgili Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, "Esenyurt ile ilgili bir süredir gündemde olan imar problemleri ile ilgili durum bizi ve müşterilerimizi etkilemiştir. Şimdi Esenyurt’ta esen olumlu ve ılıman iklimden müşterilerimizin de faydalanmasını isteyerek yeni kampanyamıza başlıyoruz. Satış ve pazarlama sistemlerimizi yeniden yapılandırdık. Hem yabancı yatırımcıların gözdesi haline gelen bu bölgeyi canlandırarak, hem de yeni müşterilerimize hizmet vermeyi amaçlayarak yolumuza devam ediyoruz" dedi.

1+1, 2+1, 3+1 dairelerden oluşan projede sağlıklı yaşam için spor alanları, evcil hayvanlarınız için hayvan kreşleri, çocuk parkları, açık ve kapalı yüzme havuzları, sosyal tesisler, fitness salonları, kamelya, kapalı otopark bulunuyor.

Emlak Jet Haber

Evviva Millenium

Bulut İnşaat'ta kampanya zamanı!

Evviva Yaşam Merkezi

Bulut İnşaat'ta kampanya zamanı!_1
0 Takipçi