Çukurova Balkon'da bayram kampanyası

Kartal'da yükselen ve tüm daireleri balkonlu olan Çukurova Balkon'da peşinatsız ve ödemeye bir yıl sonra başlayarak konut sahibi olmak mümkün.

Dairelerin iç mimarisinden metrekaresine, dekorasyonundan ödeme seçeneklerine kadar her yönüyle kişiselleştirilmiş butik bir proje olan Çukurova Balkon'un lansmana özel kampanyası Bayram'da da devam ediyor. Projede; sıfır peşinat ile proje bedelinin yüzde 17'si vade farksız olarak 1 yıl sonra, diğer yüzde 17'si yine vade farksız olarak 2 yıl sonra ödenebiliyor. Proje bedelinin yüzde 65’i oranındaki banka kredisi ise tercihe göre hemen ya da bir yıl sonra başlatılabiliyor.

Projede, 1+1'ler 240 bin TL’den, 2+1'ler 392 bin TL’den, 3+1'ler 568 bin TL’den, 4+1’ler ise 775 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

8 bin m2 alan üzerinde yükselen, 18 ve 19 katlı iki bloktan oluşan projede 245 daire yer alıyor. Tüm dairelerde en az bir balkon, bazı dairelerde ise 30 m2'ye kadar teras ya da 20 m2'ye kadar bahçe kullanım alanı bulunuyor.

Projede dairelerin iç mimarileri ve metrekareleri daireye göre farklılık gösteriyor. Ayrıca “Private Home” hizmeti ile mutfak dolap kapakları, banyo seramikleri, zemin parke renkleri gibi farklı alanlarda sunulan seçeneklerle kişiye özel dekorasyon alternatifleri de oluşturuluyor.

750 m2'lik 2 katlı kapalı sosyal tesis alanı olan projenin sosyal alanları içinde; açık yüzme havuzu, açık alanda tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı saha, barbekü ve yürüyüş alanı yer alıyor. Hobi odası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve buhar odası, kafeterya, toplantı odaları, fotokopi odası, hobi odaları, kapalı otopark ise projenin diğer sosyal alanlarını oluşturuyor.

EmlakJet Haber

Çukurova Balkon

Çukurova Balkon'da bayram kampanyası

Çukurova Balkon

Çukurova Balkon'da bayram kampanyası_1

Çukurova Balkon

Çukurova Balkon'da bayram kampanyası_2

Çukurova Balkon

Çukurova Balkon'da bayram kampanyası_3

Çukurova Balkon

Çukurova Balkon'da bayram kampanyası_4

Çukurova Balkon

Çukurova Balkon'da bayram kampanyası_5
0 Takipçi