Doğa Konakları'nda erken teslim satışı hızlandırdı

Pendik Velibaba'da bulunan Doğa Konakları'nda erken teslim açıklaması, konut satış hızını artırdı. Açıklama ile birlikte satış oranı yüzde 85’leri buldu. Konutlar Ekim ayında sahiplerine teslim ediliyor.

BEZA İnşaat'ın Pendik Velibaba’daki 4 bin 500 metrekarelik kendi arsası üzerinde hayata geçirdiği Doğa Konakları'nda satışlar devam ediyor. Teslimlerin Ekim ayında yapılacağının açıklanmasının ardından satışların hızlı bir şekilde gerçekleştiği projede 18 daire kaldı.  95 metrekare alana sahip 2 oda 1 salon olarak 103 dairenin yer aldığı proje, Aydos Ormanı ve Pendik sahili arasında konumlanıyor.

Peşinde yüzde 10 indirim

Dairelerin 165 bin ile 200 bin lira arasındaki fiyatlarla satıldığı Doğa Konakları'nda peşin alımlarda yüzde 10 oranında indirim avantajı sunuluyor. Isıtma sistemi, kablo TV, otopark, çocuk oyun alanı, depolar ve 24 saat güvenlik hizmetinin standart olarak sunulduğu projede küçük bir alışveriş merkezi de yer alıyor.

Minibüs otobüs hatları önünden geçiyor

Projenin çevresinde Sabiha Gökçen Havalimanı, atış poligonu, Marmara Üniversitesi Hastanesi, İstanbul Park, Organize Sanayi Bölgeleri, Viaport AVM ile Okan, Süleyman Şah, Gedik ve Sabancı Üniversiteleri gibi kurumlar yer alıyor. E-5 karayolu ve TEM Otoyolu'na 5 dakika uzaklıkta inşa edilen Doğa Konakları'nın hemen önünden minibüs ve otobüs hatları geçiyor.

444 3 916

Emlak Jet Haber

0 Takipçi