Ege Yapı hemen teslim projelerinde faizi % 0.70’e çekti

Ege Yapı, inşaatı tamamlanan ve hemen teslim avantajı sunan tüm projelerine özel bir kampanya hazırladı. Bu çerçevede Batışehir ve Pega Kartal projelerindeki konut kredisi faizlerini % 0.70’e indiren şirket, % 20 peşinatla banka kredisisiz 120 ay vadeyle ev veya ofis sahibi yapıyor

[if gte mso 9]> 0 0 1 132 759 ktütükt 6 1 890 14.0 Normal 0 false false false TR JA X-NONE

Ege Yapı; Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir ve Pega Kartal projelerine özel bir kampanya hazırladı. Bu kapsamda şirket kendi bünyesinde sadece % 20 peşinat ve banka kredisiz 120 ay vade ile projelerden hemen teslim ev veya ofis sahibi olma fırsatı sunuluyor. Sınırı sayıdaki daire ve ofis için geçerli bu kampanyanın dışında “hiç peşinatsız” 36 ay 0 faiz imkânının yanında, değişken peşinatlarla 60 ay % 0 faiz ile de ev sahibi olma imkânı da veriliyor.

Daireler hemen kiraya verilebiliyor

Yatırım amaçlı ev sahibi olacakların da hemen teslim avantajından yararlanacağı projelerde de, daireler hemen kiraya verilip aylık ödemelerinin büyük bir kısmı kira ile karşılanabiliyor. Vade farkının % 0.70 olarak belirlendiği kampanya ile Emlak Konut’un genel ekonomi ve gayrimenkul sektörünün canlanması çalışmalarına destek olunması hedefleniyor.

Emlakjet Haber

EndFragment

0 Takipçi