Elit Royal Residence’da yaşam başladı

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, Elit Royal Residence’ın inşa edildiği Beytepe’nin öncü konumdaki projelerden olduğunu belirterek, “Beytepe’de yaşamın başladığı ilk projelerden biriyiz” dedi.

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, Haziran 2012 tarihinde başladıkları Elit Royal Residence proje inşaatını hedefledikleri sürede bitirdiklerini vurguladı. Elit Royal Residence’ın inşa edildiği Beytepe bölgesinin öncüsü konumundaki projelerden olduğunun altını çizen Yıldızhan, “Şuan markalı konut projelerinin adresi haline gelen Beytepe’de yaşamın başladığı ilk projelerden biriyiz. Hedeflediğimiz sürede projemizi bitirmenin zaten başlı başına önemi var. Ama Beytepe bölgesini sürükleyen projeye imza atmak Elit Yapı için farklı bir gurur. Bizi tercih eden, satış ofisimize gelerek örnek dairemizi gezen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Beytepe'nin geleceği parlak

Elit Yapı olarak yeni proje için çalışmalara başladıklarını ifade eden Yıldızhan, yine Beytepe bölgesini tercih ettiklerini belirterek, şunları söyledi: “Beytepe’nin geleceği oldukça parlak. Biz de bu yüzden yeni projemizi de Beytepe’de hayata geçirmeye karar verdik. Şuan ayrıntı vermek istemiyorum ama yine Ankara’ya değer katacak bir projeye imza atacağız. Önümüzdeki yılın ilk aylarında başlayacak olan yeni projemiz yine elit bir yasam garantisi verecek. Beytepe tecrübemizi yeni projede de göstereceğiz. Her projemizde daha iyi olmaya gayret ediyoruz. Bu yüzden yeni projemizde de daha kaliteli ve daha konforlu yaşam sunma hedefiyle ilerliyoruz.”

Emlak Jet Haber

0 Takipçi