Emlak Dünyasının Güvenilir Markası Realty World

Türkiye'nin önde gelen emlak firmalarından biri olan Realty World Türkiye'nin Genel Koordinatörü Mustafa Baygan'a Realty World'un portföy genişliğini, franchise koşullarını, Realty World'u diğer büyük emlak danışmanlık firmalarından ayıran hizmetlerini sorduk.

Realty World kaç yılında kuruldu, kaç tane üyesi var, protföy genişliğiniz nedir?

1 Mayıs 2005 tarihinde faaliyetlerini Türkiye’de başlatan Realty World, profesyonel gayrimenkul hizmetlerine ihtiyaç duyan ve bunu hak eden Türk tüketicisine ülke genelinde açtığı franchise ofisleri ile emlak danışmanlık hizmetlerini ulaştırmaya başladı. Realty World Türkiye, 1 Eylül 2007 tarihinden itibaren Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketlerinden Garanti Koza Grubunun bünyesinde daha güçlü bir oluşumla yükselişini devam ettirmektedir. Şu anda yolumuza 121 franchise ofisi ve 900’ü aşkın emlak danışmanı ile devam etmekteyiz.

2011 yılı için franchise koşullarınız nelerdir?

İş ortağı adaylarımızdan bölgeden bölgeye farklılık göstermekle birlikte 15.000 dolar ile 20.000 dolar arasında bir franchise bedeli talep etmekteyiz. Tabi bu bedel karşılığında iş ortaklarımızın bizden sağladığı faydaların değeri çok daha yüksektir. Kazan-kazan modeli ile iş ortaklarımızın gelişimini sağlamaları ve güçlü birer emlak ofisi olmaları konusunda verdiğimiz destekler ile onları hiç bir konuda zorlamadan kazanmalarının, sonucunda bizim kazanmamız olduğunu bilerek adaylarımıza ve iş ortaklarımıza yaklaşmaktayız.

Realty World'u diğer büyük emlak danışmanlık firmalarından ayıran hizmetleriniz nelerdir?

Realty World Türkiye olarak diğer firmalara nazaran iş ortaklarına daha çok katma değerli hizmet sağlayan bir firmayız. Broker ve emlak danışmanlarımızın Boğaziçi Üniversitesi ile ortak yürüttüğümüz oryantasyon ve temel eğitimler ile işlerinde daha yetkin olmalarını sağlıyoruz ve bu yetkinliklerini Boğaziçi Üniversitesi Sertifikası ile pekiştiriyoruz. Diğer bir sebep Garanti Koza'nın gücüdür. Garanti Koza bildiğiniz gibi Türkiye’nin önde gelen taahhüt ve gayrimenkul inşaat firmalarından biri olup kurduğu sistem ile de dünyadaki öncü firmalardan biridir. Realty World franchise ofisleri aynı zamanda da Garanti Koza projelerine yönlendirme yapmak konusunda tek yetkilidirler. Bu sayede franchise ofislerimiz normal işlemlerine ilaveten yaptıkları yönlendirmelerin satışa dönmesi halinde satış bedelinin %1,5’ini yönlendirme hizmet bedeli olarak alabilmektedirler. Diğer sebepler ise afiş desteği, hukuk danışmanlığı, ekip desteği, ödül geceleri ve galaların tamamiyle ücretsiz olması ile gayrimenkul danışmanı bulma konusunda İŞKUR ile ortaklaşa yürütlen çalışmalar gibi daha birok sebep olarak sıralanabilir.

EmlakJet Haber

Realty World İletişim

0 212 467 22 77