Emlak Konut’un kampanyası yılbaşına kadar uzatıldı

Konut alacaklara son çeyrek müjdesi Emlak Konut GYO’dan geldi. Emlak Konut GYO’nun faizi yüzde 0.70’e çeken ve sektörde ses getiren kampanyası, gelen yoğun taleple 31 Aralık’a kadar uzatıldı

Emlak Konut GYO'nun 1 Ağustos'ta başlattığı ve sadece 25 günde yaklaşık 1.5 milyonluk cironun yapıldığı tarihi kampanya 31 Aralık'a kadar uzatıldı. Emlak Konut GYO, bugün itibariyle bitmesi beklenen tarihi kampanyayı uzattığını Emlak Konut GYO, KAP'a yaptığı açıklamayla duyurdu. Emlak Konut açıklamasında "Ülkemizin Yarınlarına Güveniyoruz" adıyla düzenlenen ve yoğun ilgi gören satış kampanyası için her bir proje için satışların toplam vadeli kısmının Şirket Payı Toplam Gelirinin % 30 sınırı dolana kadar kampanyası 31.12.2016 tarihine kadar uzatılmıştır” denildi.

Kampanya çerçevesinde yüzde 20 peşinat, yüzde 0.70 faiz ve 120 aya kadar vadeyle ev sahibi olmak mümkün. Aynı zamanda TÜFE'li ödeme seçeneği de sunuluyor. Bu seçeneğe göre TÜFE oranının 6 aylık yüzde 5'i aşması durumunda ise satışlar için güncelleme oranının 6 aylık yüzde 5'le sınırlandırılacağı belirtiliyor. Kampanyanın geçerli olduğu konut projeleri; "Adım İstanbul, Ağaoğlu Maslak 1453, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupark, Bahçekent Emlak Konutları dükkanlar, Bahçekent Emlak Konutları Ofisler, Bahçekent Flora, Başakşehir Emlak Konutları dükkanlar, Başakşehir Merkez Çarşı (MAKRO), Bulvar İstanbul, Emlak Konut Körfezkent dükkanlar, Esenler Emlak Konutları, Evora Denizli, Evora Tuzla 1. Bölge, Evvel İstanbul, Göl Panoroma Evleri, İstmarina, Karat 34, Koordinat Çayyolu, Metropol İstanbul, Nevşehir Emlak Konutları, Nidakule Ataşehir dükkanlar, Nidakule Kayaşehir, Park Mavera 1, Sofa Loca, Tema Şehir Konya, Tual Adalar, Tual Bahçekent, Park Mavera 2." Olarak belirtiliyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi