Emlakjet sponsorluğu şampiyonluk getirdi

‘Sen hayal et, gerisi Emlakjet’ sloganıyla ‘yeni nesil emlak bulma sitesi’ olarak faaliyet gösteren Emlakjet, sosyal sorumluluk bilinciyle spora destek oluyor. Emlakjet’in sponsoru olduğu Kemer Country Basketbol Kulübü’nde yetişen Süper Minikler Takımı, Antalya'da gerçekleşen 16. Power Bulls Basketbol Yaz Turnuvası'nda kendi kategorisinde şampiyon oldu

[if gte mso 9]> 0 0 1 145 827 ktütükt 6 1 971 14.0 Normal 0 false false false EN-US JA X-NONE

Gittigidiyor.com, Kariyer.net, Sigortam.net ve Arabam.com gibi önde gelen 11 web sitesinin sahibi olan risk ve girişim sermayesi platformu iLab Holding’in Mayıs 2014’te satın aldığı Emlakjet, ‘yeni nesil emlak bulma sitesi’ olarak yerini aldığı sektörde sosyal sorumluluk projeleri kapsamında spora da destek oluyor. Bu kapsamda Emlakjet, 2000 yılından bugüne kadar Antalya'da Power Bulls Organizasyonu tarafından düzenlenen ve Türkiye'de bulunan basketbolcuların bir araya geldiği Power Bulls Akdeniz Basketbol Turnuvaları’na katılan 40 takımdan biri olan Kemer Country Basketbol Kulübü’nün sponsorluğunu yürütüyor.

Süper Minikler ipi göğüsledi

16-22 Haziran tarihlerinde Antalya'da Crystal Paraiso Verde Resort & Spa 'da gerçekleşen 16. Power Bulls Basketbol Yaz Turnuvası'nda 5 farklı yaş kategorisi yarıştı. Turnuvada Kemer Country Basketbol Kulübü’nde Süper Minikler A Grubu birincisi olan 2006 doğumlu Süper Minik takımı ise kendi kategorisinde şampiyon oldu.

Emlakjet Haber

EndFragment

0 Takipçi