Kule Evo, Eskişehir Yolu’nda yükseliyor

Besa Grup tarafından Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Kule Evo projesinin, ofis ve AVM’den oluşan yapısıyla bölgedeki canlılığı arttırması bekleniyor.

Eskişehir Yolu’nun yakın gelecekte iş dünyasının kalbi olacağını öngördüklerini belirten Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, şu anda bile çok sayıda kamu kurum ve kuruluşu ile konut projesine ev sahipliği yapan Eskişehir Yolu’nda talebi karşılama sıkıntısı yaşandığına dikkat çekti.

Bezci sözlerine şöyle devam etti: “Oldukça az sayıda AVM, restoran ve iş merkezinin yer aldığı, Ankara’nın gelişiminde oldukça önemi olan, böylesine değerli bir bölgenin daha fazla canlanması gerekiyor. Eskişehir Yolu oldukça hareketli bir bölge. Bu harekete uyum sağlayacak, canlılığa canlılık katacak projelere ihtiyaç var. Firmamızın arsa sahipliğinde Mutlu Grup ve Tokur Ağaç yatırımıyla hayata geçirdiğimiz Kule Evo projesi bölgenin ihtiyaç duyduğu her şeyi karşılayacak.”

“Yeni nesil ev ofis” konseptiyle, 30 katlı tek kule ve yatay baza olmak üzere 2 blok olarak tasarlanan Kule Evo, 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor.  39 adet asma katlı mağazası bulunan projede; fitness center, yüzme havuzu, sauna, toplantı salonu, lobby ve resepsiyon, 7/24 güvenlik, otopark vale, daire temizlik, kuru temizleme, kiralanabilir depo alanları, terzi, restoran, kafeterya ve alışveriş merkezi de yer alıyor.

EmlakJet Haber

EndFragment

0 Takipçi