Kurtköy’de konut alıcısı “büyük daire” tercih ediyor

İstanbul’un yeni gözde semti Kurtköy’de konut alıcıları tercihini büyük dairelerden yana kullanıyor.

Son dönemde hayata geçirilen konut, avm ve iş merkezi projeleriyle inşaat sektörünün büyük ilgi gösterdiği Kurtköy, İstanbul’un yaşanılan semtlerinden biri haline geldi.

Bölgenin yatırımcılarından biri de Still markasıyla Yeşilyurt İnşaat. Firma Kurtköy’de, toplam 721 konutluk 4 ayrı projeyi hayata geçirdi.  Konuyla ilgili açıklama yapan Yeşilyurt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yeşilyurt,  Kurtköy’e olan ilgilinin önümüzdeki dönemde daha da artacağına dikkat çekti. Yeşilyurt, Kurköy’deki konut alıcılarının birkaç yıl önce yatırım amacıyla 1+0 ya da 1+1 daireleri tercih ettiğini ancak günümüzde yaşam amaçlı büyük dairelerin tercih edildiğini söyledi.

Yeni projenin temelleri atıldı

Yeşilyurt İnşaat’ın Still markasıyla Kurtköy’de hayata geçirdiği Adoria projesi, 199 konuttan oluşuyor.  70 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen projenin Aralık 2016’da teslim edilmesi planlanıyor. Projedeki daireler 291 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Still İstanbul Diamond projesinde satışların % 80’i tamamlandı

Yeşilyurt İnşaat’ın bölgedeki bir diğer projesi ise Still İstanbul Diamond. 64 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede 2 blokta toplam 214 daire yer alıyor. Projede ayrıca, 577 metrekare büyüklüğünde sosyal tesis bulunuyor.  2014 yılında başlanan projenin 6 ay sonra sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

EmlakJet Haber

EndFragment

Kurtköy’de konut alıcısı “büyük daire” tercih ediyor

Kurtköy’de konut alıcısı “büyük daire” tercih ediyor_1
0 Takipçi