Metsan Nexus Kartal'da peşinat yok

İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Metsan Nexus Kartal'da daire alanlar, peşinat ödemiyor. Konut bedelinin yüzde 50'sinin teslimde ödendiği projede yüzde 5 indirim avantajı bulunuyor.

İstanbul'da, Kadıköy-Kartal Metrosu'nun Yakacık İstasyonu'nda, metro çıkışı ile doğrudan bağlantılı olarak inşa edilen Metsan Nexus Kartal'da konut satışları devam ediyor. Dairelerin sıfır peşinatla satıldığı projede arzu eden bedelin yüzde 50'sini teslimde ödeyebiliyor. Projede yüzde 5 oranında indirim avantajı da sunuluyor.

Metsan Nexus Kartal Deniz ve Adalar Manzaralı

Daniel Libeskind ve Metsan İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Metsan Nexus Kartal'ın ilk etabı, 36 katlı iki bina halinde yükseliyor. 19 katlı dairesel kuleninm de tasarlandığı projedeki 36 katlı binalar, Marmara Denizi ve Prens Adaları karşısında inşa ediliyor. 25'inci kata ulaşan projenin tamamı, 439 konuttan oluşacak.

Taksim'e 55 dakikada ulaşılabiliyor

Teslimlerin 2015 yılının Aralık ayında yapılacağı ifade edilen projede stüdyodan 5 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri sıralanıyor. Açık yüzme havuzunun yanı sıra basketbol sahası, çocuk oyun alanları, fitness center, güneşlenme terası, kafe, yürüyüş parkuru, tenis kortu, restoran ve sinema gibi sosyal donatıların yer aldığı Metsan Nexus Kartal'dan metro bağlantısı ile Kadıköy'e 36 dakikada, Taksim'e 55 dakikada ulaşma imkanı bulunuyor.

444 47 04

Emlak Jet Haber

0 Takipçi