Narven’de 3 bin kişi tapu aldı

Bolu’da hayata geçirilen ve termal turizm sektöründe hizmet verecek olan Narven Termal Kasaba, kısa sürede 3 bin tapu satışına ulaştı.

Türkiye’nin önemli illerinden biri olan Bolu'da 450 bin metrekare alanda, 7200 yatak kapasitesi ile yükselen Narven Termal Kasaba, hem Türkiye hem de dünya termal turizm sektörünün ilgisini çekiyor.  İlk etabı 2015 yılı Aralık ayında tamamlanması hedeflenen projenin inşaatı hızla devam ederken, satışlar beklentilerin üzerinde gerçekleşiyor.  4 mevsim tatil imkanı veren ve bu alanda büyük bir boşluğu kapatacak olan projede şimdiden 3 bin adet tapu satışı gerçekleştirdi. 3 etaptan oluşacak projenin tamamı 5 yıllık bir sürede tamamlanacak.. Narven Termal Kasaba'da daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre 7 bin TL ile 25 bin TL arasında değişiyor...

250 milyon dolarlık dev yatırım

Sermayedarları Erpiliç ile, Çarıkçı Grup, GLS Genel Lojistik A.Ş. ve Nalçacılar A.Ş.'nin  250 milyon Dolar yatırım öngördüğü Narven Termal Kasaba, yönünü  dünya termal pazarına çevirerek uluslararası standartlarda bir tesis yatırımı gerçekleştirerek hizmet kalitesini en üst seviyelere çekti.  Misafirlerini birer haftalık zaman dilimlerinde hisseli gayrimenkul sistemi ile ağırlayacak olan Narven, 1250 adet daire, 150 adet rezidans daire ve 230 otel odası ile toplamda 7200 yatak kapasitesine sahip olacak. Aynı zamanda kongre, seminer ve toplantı turizmi içinde tüm teknik alt yapı yatırımının gerçekleşeceği otelde bu alandaki ciddi bir boşlukta doldurulmuş olacak.

Sağlık turizmine hizmet verecek

Termal turizmin yanı sıra afiyet turizmi, sağlık turizmi, Kongre-seminer ve kültür turizmine yönelik bir çok alt yapıyı bünyesinde bulunduran Narven Termal kasaba sektörün örnek projesi olarak gerek Avrupa gerekse Türkiye’de ciddi bir potansiyele ulaşmayı hedefliyor. Narven’de Termalizm (doğal şifalı su kaynakları ile uygulanan tedavi şekli), Klimatizm (açık hava ve bol oksijenli temiz havanın yaygın olduğu dağ ortamında uygulanan tedavi şekli), Uvalizm (Meyve sebze ve diğer bitkilerin kür sistemiyle tedavi şekli) gibi termal turizm çeşitliğinin tümünden faydalanma olanağı da sağlanıyor.

Emlak Jet Haber