Old Sapanca Village Huzur Veriyor

Doğayla iç içe olacak şekilde planlanan, dağ ve orman manzaralı Old Sapanca Village projesi, şehrin kalabalık ve gürültüsünden bunalanlar için köy yaşantısında bulabileceğiniz doğallık ve huzuru sunuyor. Üstelik Sabiha Gökçen Havalimanı’na sadece 45 dakika mesafede olan projenin ayrıntılarında tarih gizli.

Old Sapanca günlük taze yumurtalarınızı alabileceğiniz kazların, ördeklerin,  tavşanların ve tavukların bulunduğu mini çiftliğiyle, Sapanca’nın kiraz,ceviz,elma,erik ağaçlarından oluşan hobi bahçeleri ve  ahşap evleriyle  tam bir  aile projesi.

İnsan ve doğanın bir bütün olduğu düşünülerek geliştirilen proje, m odern yaşamın gereksinimlerinden uzaklaşmadan sağlık ve mutluluk odaklı planlanmış. Sapanca gölüne oldukça yakın, arkasında orman havası ve Samanlı Dağları'nın muhteşem esintisi ile eşine az rastlanır bir konumda,İstanbul'un yanı başında ve trafikten uzak, yemyeşil ormanlarla kaplı Sapanca yolundan ulaşabileceğiniz Old Village Villaları size huzur verecek.

22.000 m2 alana yayılan proje kapsamında 28 adet 4+1 ve 12 adet 5+1 olmak üzere 40 adet müstakil dubleks daire bulunuyor. Projede dubleks dairelerin parsel büyüklükleri de, 752 – 970 m2 arasında değişiyor. Parsellerin yüzde 10’u inşaat, yüzde 90’ı ise yeşil alandan oluşuyor. Dubleks dairelerin fiyatları da 149,000 Dolar'dan başlamakta.

İki katlı olan ve eski Sapanca evlerinden esinlenerek tasarlanan  dubleks dairelerde, 4 oda, 4 banyo, salon, mutfak ve yemek odası mevcut. Projenin ortak alanları kapsamında ise fitness, sauna, Türk hamamı, restoran gibi birimler mevcut. Ayrıca market, kadın kuaförü ve erkek berberi ve 7/24 kamera ve güvenlik sistemi de yaşayanların servisinde bulunuyor.

Şehir merkezine yakınlığı ile de tatiller, hafta sonunu değerlendirmek için de ideal bir lokasyonda bulunan Old Sapanca Village projesi, dinlenmek için de güzel ve huzurlu bir ortam sunuyor.

0(212) 854 06 44

Emlak Jet Haber

Old Sapanca Village Huzur Veriyor

Villaların mutfakları geniş ve rahat hareket imkanı sunuyor.

Old Sapanca Village Huzur Veriyor_1

Villalarda, 4 oda, 4 banyo, salon, mutfak ve yemek odası mevcut.

Old Sapanca Village Huzur Veriyor_2

Parsellerin yüzde 10’un inşaat, yüzde 90’ı ise yeşil alandan oluşuyor.

Old Sapanca Village Huzur Veriyor_3

Old Sapanca Village Huzur Veriyor_4
0 Takipçi