Pırlanta Göztepe tanıtıldı

Erkan İnşaat tarafından butik anlayışla inşa edilen Pırlanta Göztepe’nin lansmanı “Best of Göztepe” konseptiyle gerçekleştirildi.

Çırağan Palace Kempinski’de düzenlenen ve sunuculuğunu Simge Fıstıkoğlu’nun üstlediği lansmana çok sayıda davetli katıldı.  Lansmanda konuşma yapan Erkan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Erkan, İstanbul’a ve Göztepe’ye özel bir değer katacak projenin, konut sahibi olmak isteyenlere beklentilerinin de üzerinde bir yaşam sunacağını söyledi.  Projenin İstanbul’un merkezinde yer aldığına değinen Erkan, projeyle şehrin içinde ama kargaşadan uzak, sakin ve yepyeni bir hayat sunduklarını ifade etti. Erkan, projeyi yatırım amaçlı değerlendirmek isteyenlerin kısa sürede yüksek getiri elde edebileceklerini belirtti.

Projenin Özellikleri

8.774 metrekare arsa alanına, 93.678 metrekare inşaat alanına sahip projede 446 konut bulunuyor. Projedeki konutların büyüklükleri 1+1’den 5+1’e kadar, brüt 66 ila 290 metrekare arasında değişiyor. Sosyal yaşam alanlarının da olduğu projede; 34 mağazalık çarşı, 750 araçlık kapalı otopark, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, yürüyüş parkurları, kafe ve restoranlar ve geniş yeşil alan yer alıyor. Projenin bir diğer önemli özelliği ise, her daireyi tamamen saran balkonları ve ferah kat bahçelerinin bulunması.

Pırlanta Göztepe’de daire fiyatları lansman dönemine özel olarak 540.000 TL’den başlıyor. Ayıca yine lansmana özel liste fiyatı üzerinden % 10 indirim avantajı sunuluyor.

20, 22 ve 24 katlı 3 bloktan oluşan Pırlanta Göztepe’de teslimatların Mayıs 2017’de yapılması hedefleniyor.

EmlakJet Haber

EndFragment

Pırlanta Göztepe tanıtıldı

Pırlanta Göztepe tanıtıldı_1

Pırlanta Göztepe tanıtıldı_2

Pırlanta Göztepe tanıtıldı_3
0 Takipçi