Sayfiye'de uygun ödeme seçenekleri 31 Aralık'ta bitiyor

Rönesans Konut tarafından Kartal'da inşa edilen Sayfiye'nin avantajlı ödeme seçenekleri 31 Aralık'ta sona eriyor.

Hayatınızın iklimini değiştirecek proje sloganıyla yola çıkan Sayfiye Rönesans İnşaat tarafından Kartal'da inşa ediliyor. Aydos Ormanı'nın kenarındaki projede esnek ödeme seçenekleri yılın son gününe kadar devam edecek.

Sayfiye’de bahçeli 1+1, bahçeli dubleks, kat bahçeli dubleks, teraslı 2+1, teraslı 3+1 gibi birbirinden farklı daireler sunuluyor.Ayrıca projede buçuklu daireler ise büyük ilgi görüyor.  1,5 +1 ve 2,5+1 gibi daire seçenekleri ailelere derin bir nefes aldırıyor. Çamaşır odası, giyinme odası, kiler veya saklama alanları hatta çalışma odası olarak farklı ve fonksiyonel değerlendirilebilecek bu alanlar, ev sahiplerine günlük hayatta çok sık kullanmadıkları eşyalara kolay ulaşabilme imkanı sunuyor.

Yüzde 80’i tamamlanan Sayfiye’de daireler Aralık 2015’te sahiplerine teslim edilmeye başlanacak. Adalar manzarasıyla da diğer projelerden farkını ortaya koyan Sayfiye Aydos Ormanı’nda yürüyüş yapmak ve doğayla iç içe bir yaşam sürmek isteyenlerin özlemle beklediği Sayfiye TEM-E5 bağlantı yolu, E-5 ve Kartal Metro istasyonuna olan yakınlığı ile ulaşım rahatlığına da sahip.

Sosyal hayata yönelik zengin bir kompleks olan Sayfiye, kapalı havuz, sauna, fitness; basketbol, voleybol oynanabilen çok amaçlı saha, sinema salonu ve çocuk oyun alanları gibi geniş sosyal imkanları konut sahiplerine sunuyor.

Emlak Jet Haber

0 Takipçi