Triyanda Evleri 1 Ekim’de satışta

Triyanda Evleri satışları 1 Ekim 2014'te başlayacak.

Egesel İnşaat’ın Torbalı Ayrancılar’da 30 dönüm arazi üzerinde inşa ettiği Triyanda Evleri’nde yaşam Ekim 2016’da başlıyor. Satış ve pazarlamasını Egebata Gayrimenkul Danışmanlığı’nın yapacağı projede ev fiyatları 170 bin ile 225 bin TL arasında değişiyor.

Yüzde 77'si peyzaj alanı olarak planlanan Triyanda Evleri’nde satışlar 1 Ekim 2014 tarihinde başlayacak. Egesel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin, bölgenin geleceğini değiştirecek bir proje hazırladıklarını söyledi.

Şehrin karmaşasından uzak ama şehir ve ulaşım olanaklarına yakın konumu, konforu, kalitesi ve modern mimarisiyle öne çıkan projede 317 adet konut bulunuyor. İnşaatı hızlı ilerleyen projenin 3 ayda yüzde 30’u tamamlandı.

Bölgenin pek çok organize sanayi sitesi, yerli ve yabancı firmanın üretim tesislerine ev sahipliği yaptığına dikkat çeken Şahin: "Kalkınma her geçen gün hızlanıyor, iş hacmi giderek kentin bu tarafına kayıyor. Böyle geniş bir iş hacminin ve sosyal olanakların olduğu alanda kaliteli konut eksikliği giderek daha çok hissediliyor” dedi. Konutlarda , doğalgaz merkezi sistem, ankastre ocak, fırın, davlumbaz ve multisplit klimalar bulunacak.

Emlak Jet Haber

0 Takipçi