Türk Telekom Arena'da bir ilk!

Galatasaray ve TTNET'in yaptığı anlaşmaya göre Türk Telekom Arena'da 52 bin kişiye kablosuz internet hizmeti verilecek.

Galatasaray ve TTNET'in yaptığı anlaşma sayesinde Türk Telekom Arena'da taraftarlara kablosuz internet(Wi-Fi) hizmeti sunulacak. Türk Telekom Arena'yı akıllı stadyuma dönüştürecek bu proje için 2.8 milyon liralık yatırım yapıldı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal konuyla ilgili, "Yeni teknoloji ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da taraftarlarımız dijital platformları ve sosyal medyayı daha kolay kullanabilecek. Göreve geldiğimiz ilk günden beri en önemli amaçlarımızdan beri Galatasaray'ımızın dünya takımı olması yolunda kurumsallaşma sürecini tamamlamasıdır. Bu bağlamda ve bir kez daha dünyaya ve Türkiye'ye örnek bir projeyle liderlik etmekten gururluyuz" dedi.

TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya ise " Karada, denizde ve havada sunduğumuz internet erişim noktalarımıza bugün bir prestij noktası olarak Türk Telekom Arena Stadyumu'nu da ekliyoruz. Bu işbirliği ile Türk Telekom Arena aynı anda binlerce kişinin  internete bağlandığı en büyük TTNET Wi-Fi noktası ve Türkiye'nin ilk akıllı stadyumu olacak" diye konustu.

Kablosuz internet projesi 19 Ekim'de oynanacak Galatasary-Fenerbahçe derbisine yetiştirilecek.

Emlak Jet Haber

0 Takipçi