Varyap'ta yatırım ayları başladı

Varyap'ın yatırım ayları kampanyası yoğun ilgi görüyor.

"Varyap Yatırım Ayları" kampanyasıyla bir ilki gerçekleştiren Varyap, kampanyanın ilk aylarında 40 milyon TL satış gerçekleştirdi.

Varyap Meridian ve Varyap Plaza Pendik’teki sınırlı sayıdaki konut, ofis ve dükkan için geçerli olan kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda ise  yüzde 15 oranında indirim uygulanıyor. Yılbaşından bu yana  yüzde 15’in üzerinde değer kazanan dolar kuru baz alındığında kampanya  yüzde 40’ın üzerinde yatırım avantajı sağlayarak yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor.

Yoğun ilgi gören kampanyanın başarısını değerlendiren Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş, "Dövizde yaşanan hareketliliğin yatırımcıyı tedirgin ettiği bir ortamda yatırımcıya ve sektöre cesaret veren bir kampanya başlatma hedefiyle yola çıktık. Elimizdeki inşaatı tamamlanmış mevcut projelerimizdeki satışları tüketicinin menfaatinde tamamlayıp, konsantrasyonumuzu yeni projelere vermeyi amaçlamıştık. Kampanya ilk günden itibaren yoğun ilgi gördü ve kısa bir sürede 40 Milyon TL’lik satış gerçekleştirerek ne kadar doğru bir yol izlediğimizi göstermiş oldu. Kampanyanın ikinci ayında bu başarıyı daha da ileriye taşıyacağız"  dedi.

Emlak Jet Haber

0 Takipçi