Ankara'daki Golkent'e Milletvekilleri Akın Etti

TURYAP, tarafından Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan PORTAŞ arazisi üzerinde toplam 1 milyon 260 bin metrekare alana inşa edilen Ankara Golfkent projesi, Ankara'ya golf sahası götüren ilk proje olma özelliğini taşıyor.

TURYAP, tarafından Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan PORTAŞ arazisi üzerinde toplam 1 milyon 260 bin metrekare alana inşa edilen Ankara Golfkent projesi, Ankara'ya golf sahası götüren ilk proje olma özelliğini taşıyor. Türkiye genelinde ve yurtdışında emlak alım, satım, kiralama hizmetleri veren TURYAP, şu anda inşaatı devam eden projeler içinde arsası en büyük olan Ankara Golfkent projesini de yürütüyor. Arsa sahibi PORTAŞ ile birlikte inşa edilen proje Ankara'ya golfü ilk götüren proje olma özelliğini taşıyor. Türkiye'nin birçok şehrinden ve Arap ülkelerinden büyük ilgi çeken projeye asıl ilgininse milletvekillerinden olduğu söyleniyor. 250'ye yakın milletvekili Golfkent projesinden toplu alım yapmak için görüşmelerini sürdürüyor. 2,5 yıl önce inşaatı başlayan projede ilk etapta golf sahası planlanmadığını, projeye hareketlilik getirmek için devreye girdiklerini belirten TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay projenin detaylarından bahsederek, "İstanbul'da ve turistik bölgelerde bulunan otellerde golf sahaları var. Fakat Türkiye başkentinde golf sahası bulunmayan nadir ülkelerden biri. Ankara'da da çok fazla golf oynayan insan olduğunu gözlemleyince projeye golf sahalarını dahil etmeye karar verdik. Projede şu anda 9 çukurlu bir saha ve antrenman sahası var. 3 etaptan oluşacak projede toplam 2 bin 640 konut yer alıyor. Projenin 157 konuttan oluşan ilk etabını satışları bitmek üzere, bu konutları yıl sonunda teslim etmeyi planlıyoruz. 700 konuttan oluşan 2. etabın da uygulama imar planları tamamlandı. Ön talep toplamaya başladık. İkinci etaptaki 96 konut için kampanya düzenledik.  Projeye diğer illerdende talep olduğunu özellikle de arapların büyük ilgisi bulunduğunu söyleyebilirim. Ama kimse satış ofislerimize biz golf için geldik demiyor, yani golf isminin projede geçmesi ilginin asıl sebebi değil. Satış ofisinde mini golf sahalarımız var. Orada alıştırmalar yaptırıyoruz. Sevip, beğeniyorlar ve almaya, yaşamaya karar veriyorlar. " açıklamasında bulundu. Ankara'nın yavaş yavaş memur kenti algısınından da kurtulmaya başladığını vurgulayan Sarıbay, "Artık Ankara'da emekli olan memurlar emekli olduktan sonra şehri terketmiyor. Burada yaşamaya devam ediyor. Bu da Ankara'da yerleşimi ve dolayısıyla da Ankara'daki konut projelerin sayısında gözle görülür bir artışa sebep olmuş durumda." dedi.

EmlakJet Haber

TURYAP, tarafından Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan PORTAŞ arazisi üzerinde toplam 1 milyon 260 bin metrekare alana inşa edilen Ankara Golfkent projesi, Ankara\'ya golf sahası götüren ilk proje olma özelliğini taşıyor.

Ankara'daki Golkent'e Milletvekilleri Akın Etti

Türkiye genelinde ve yurtdışında emlak alım, satım, kiralama hizmetleri veren TURYAP, şu anda inşaatı devam eden projeler içinde arsası en büyük olan Ankara Golfkent projesini de yürütüyor. Arsa sahibi PORTAŞ ile birlikte inşa edilen proje Ankara\'ya golfü ilk götüren proje olma özelliğini taşıyor.

Ankara'daki Golkent'e Milletvekilleri Akın Etti_1

Türkiye\'nin birçok şehrinden ve Arap ülkelerinden büyük ilgi çeken projeye asıl ilgininse milletvekillerinden olduğu söyleniyor. 250\'ye yakın milletvekili Golfkent projesinden toplu alım yapmak için görüşmelerini sürdürüyor.

Ankara'daki Golkent'e Milletvekilleri Akın Etti_2
0 Takipçi