Evimiz Kocaeli'de 79 bin liraya 2+1!

Pekdemir İnşaat’ın “Evimiz Kocaeli” projesi 79 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Pekdemir İnşaat tarafından Kocaeli-Başiskele'de hayata geçirilen Evimiz Kocaeli projesinde satışlar başladı. 936 konuttan meydana gelen Evimiz Kocaeli, 39 blok halinde yükseliyor. 2015 yılının Haziran ayında tamamlanması hedeflenen Pekdemir Evimiz Kocaeli projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor. İş Bankası, Garanti, ING Bank ve Finansbank ile anlaşmalı olan Evimiz Kocaeli'nin ilk etabı 15 blokta 360 konuttan oluşuyor. Evimiz Kocaeli'de 2 oda 1 salon evlerin fiyatları 79 bin liradan, 3 oda 1 salon evlerin fiyatları 130 bin liradan, 4 oda 1 salon evlerin fiyatları ise 199 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 6 farklı konut tipinin yer aldığı Evimiz Kocaeli, 24 saat kameralı güvenlik sistemi, giriş kontrol ünitesi ile kontrol altında. Örnek bir ödeme modeli vererek satın alma kolaylığını anlatan Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, başlangıçta yüzde 1 peşinat verilerek ve yüzde 25’lik peşinatın kalan tutarının 24 aya bölündüğü bir ödeme sistemde,79 bin liralık bir konut için 10 yıl vadeli aylık 735 lira ödeme yapılarak konut satın alınabileceğini ifade etti. Pekdemir, “Pekdemir kalitesi özellikle bölge halkı tarafından çok iyi bilinir. Kocaeli halkına, Pekdemir’in yüksek kalite standartlarına ilk kez bu kadar ekonomik fiyatlarla sahip olabilme fırsatı sunuyoruz. Ancak, önemle vurgulamak isteriz ki, bu satış fiyatları sadece lansmana özel fiyatlardır. Dolayısıyla erken davrananlar daha avantajlı olacaklar” dedi. Aylık aidatların 110-120 lira aralığında olacağının altını çizen Pekdemir, “Evimiz Kocaeli projesi,mimarisinden peyzajına, sosyal donatılarından satış fiyatına ve aidat tutarına kadar halkın beklentilerine uygun bir proje olarak şekillendi. 2015 yılında teslim edeceğimiz konutlar için söz sırası şimdi bölge halkında” şeklinde konuştu. Evimiz Kocaeli'nin sosyal donatıları arasında; kafe, dinlenme alanları, toplantı salonları, fitness salonu, çocuk kulübü, basketbol sahaları, her yaş grubuna uygun olarak hazırlanmış açık çocuk oyun bahçeleri, semt meydanı, açık ve kapalı otopark alanları, misafir otopark alanı, sığınak alanları ve yönetim binası mevcut. Kocaeli'nin yükselen değeri Başiskele'de, her yöne ulaşımı rahat bir lokasyonda yer alan Evimiz Kocaeli'nde yaşarken bir ayağınız şehirde bir ayağınız ise yeşille mavide olacak.

EmlakJet Haber

Evimiz Kocaeli İletişim

0262 323 70 00

Pekdemir İnşaat tarafından Kocaeli-Başiskele\'de hayata geçirilen Evimiz Kocaeli projesinde satışlar başladı. 936 konuttan meydana gelen Evimiz Kocaeli, 39 blok halinde yükseliyor.

Evimiz Kocaeli'de 79 bin liraya 2+1!

Evimiz Kocaeli projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor. İş Bankası, Garanti, ING Bank ve Finansbank ile anlaşmalı olan Evimiz Kocaeli\'nin ilk etabı 15 blokta 360 konuttan oluşuyor.

Evimiz Kocaeli'de 79 bin liraya 2+1!_1

Evimiz Kocaeli\'de 2 oda 1 salon evlerin fiyatları 79 bin liradan, 3 oda 1 salon evlerin fiyatları 130 bin liradan, 4 oda 1 salon evlerin fiyatları ise 199 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 6 farklı konut tipinin yer aldığı Evimiz Kocaeli, 24 saat kameralı güvenlik sistemi, giriş kontrol ünitesi ile kontrol altında.

Evimiz Kocaeli'de 79 bin liraya 2+1!_2

Örnek bir ödeme modeli vererek satın alma kolaylığını anlatan Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, başlangıçta yüzde 1 peşinat verilerek ve yüzde 25’lik peşinatın kalan tutarının 24 aya bölündüğü bir ödeme sistemde,79 bin liralık bir konut için 10 yıl vadeli aylık 735 lira ödeme yapılarak konut satın alınabileceğini ifade etti. Pekdemir, “Pekdemir kalitesi özellikle bölge halkı tarafından çok iyi bilinir. Kocaeli halkına, Pekdemir’in yüksek kalite standartlarına ilk kez bu kadar ekonomik fiyatlarla sahip olabilme fırsatı sunuyoruz. Ancak, önemle vurgulamak isteriz ki, bu satış fiyatları sadece lansmana özel fiyatlardır. Dolayısıyla erken davrananlar daha avantajlı olacaklar” dedi.

Evimiz Kocaeli'de 79 bin liraya 2+1!_3

Evimiz Kocaeli\'nin sosyal donatıları arasında; kafe, dinlenme alanları, toplantı salonları, fitness salonu, çocuk kulübü, basketbol sahaları, her yaş grubuna uygun olarak hazırlanmış açık çocuk oyun bahçeleri, semt meydanı, açık ve kapalı otopark alanları, misafir otopark alanı, sığınak alanları ve yönetim binası mevcut.

Evimiz Kocaeli'de 79 bin liraya 2+1!_4

Kocaeli\'nin yükselen değeri Başiskele\'de, her yöne ulaşımı rahat bir lokasyonda yer alan Evimiz Kocaeli\'nde yaşarken bir ayağınız şehirde bir ayağınız ise yeşille mavide olacak.

Evimiz Kocaeli'de 79 bin liraya 2+1!_5
0 Takipçi