Yatak odalarınızı gündüz kullanımına açın

Yatak odalarını uymak için kullanıyoruz. Ancak özel bir düzenleme ile günlük kullanıma açık, hayal ettiğiniz bir odaya kavuşabilir, evinizde size özel bir alan oluşturabilirsiniz.

Yatak odanıza koyacağınız bir kitaplık ve bir berjer koltuktan oluşan ikili kombin başlangıç için oldukça uygun… Yatmadan önceki okumalarınızı tamamlayacağınız bu koltuk yatak odanızı uyuma odası durumundan daha fonksiyonel bir hale geçirecektir.

Eğer yeriniz uygun ise koyacağınız bir çalışma masası ve masa üstü aydınlatma ile gündüzden kalan işlerinizi tamamlarken, kişisel zevklerinizi yansıtacak bu odada yatağınızın önüne koyacağınız bir paravan ile yatağınızı zevkinize göre döşediğiniz diğer alandan ayrı tutarak odanıza farklı iki bölüm havası kazandırabilirsiniz.

Aynalı dolap kapakları odayı geniş gösterir

Çekmeceli yataklar, kullanışlı fonksiyonel aksesuarlar, aynalı duvar ve dolap kapakları ile odanızı daha geniş ve kullanışlı olmasını sağlayarak, gündüz yaşam alanı oluşturabilirsiniz.

Kumaş ve nevresim takımlarında tercihleriniz odanızın ve hatta evinizin bütünlüğü ile uyumlu ve mobilyalarınızın kumaş kalabalığında kaybolmasına neden olmayacak şekilde olursa, odadaki farklı şıklığı gündüze de taşımak mümkün olacaktır.

Pastel renkleri de kullanın

Yatak odanızı yaşam odası yaparken canlı renkler kullanabileceğiniz gibi pastel ve günün modası renkleri de seçebilirsiniz. Doğal kumaş ve boya içermeyen pamukluların tercih edildiği odalarda hayatınıza huzur ve sakinliği davet edebilir, canlı, neşeli renkli odalarla enerjik bir seçim de yapabilirsiniz.

Ancak perde seçimlerinde koyu renkli ve ağırlığı olan kumaşlar tercih etmeniz gerekmekte. Odanızda uykunuz geldiğinde, güneş ışığını tamamıyla kesecek bu perdeler, uyandığınızda güne uyumlu, dinlenmiş ve üretken devam etmenizi sağlayacaktır.

Kolay yıkanabilir küçük ve yumuşak yer döşemeleri de bu operasyonun en önemli parçaları olarak karşımıza çıkmakta. Yatak ve masanın arasında yer alabilecek bu paspas döşemeleri, koltuğunuzun önünde de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Emlak Jet Haber

Yatak odalarınızı gündüz kullanımına açın.

Yatak odalarınızı gündüz kullanımına açın

Yatak odalarını uymak için kullanıyoruz. Ancak özel bir düzenleme ile günlük kullanıma açık, hayal ettiğiniz bir odaya kavuşabilir, evinizde size özel bir alan oluşturabilirsiniz.

Yatak odalarınızı gündüz kullanımına açın_1

Yatak odanıza koyacağınız bir kitaplık ve bir berjer koltuktan oluşan ikili kombin başlangıç için oldukça uygun.

Yatak odalarınızı gündüz kullanımına açın_2
0 Takipçi