Piyalepaşa İstanbul’da satışlar devam ediyor

Piyalepaşa İstanbul’da hedefler açıklandı. 11 Kasım’da başlayan reklam kampanyası ve yeni satış ofisiyle birlikte, 2015 sonuna kadar konutların yüzde 30’unun satılması hedefleniyor.

Özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul, Polat İnşaat tarafından Beyoğlu’nda hayata geçiriliyor.

11 Kasım 2015 tarihinde, projenin geldiği nokta ve hedefleriyle ilgili bilgi vermek amacıyla, Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel ve projenin mimarı İki Design Group Yönetici Ortağı Y. Mim. Murat Kader’in katılımıyla bir basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında aynı zamanda projenin reklam filminin ilk gösterimi de yapıldı.

3 farklı heyecanı bir arada yaşadıklarını belirterek konuşmasına başlayan Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, “Biliyorsunuz projemizi ilk Mipim’de sizlerin de katılımı ile görücüye çıkarmıştık. Şimdiyse Türkiye lansmanı için yine bir aradayız. İkinci heyecanımızın sebebi; satış ofisimizin açılışını bugün gerçekleştiriyoruz. Son olarak ise beraber izlediğimiz reklam filmimiz bugün yayına girecek. Büyük reklam kampanyamızın da startını bugün veriyoruz” dedi.

Projede yer alan Alışveriş Sokağı’na dikkat çeken Polat, yerli ve yabancı 120 mağazanın yer alacağı bu sokak ile 10 milyondan fazla ziyaretçi hedeflediklerini belirtti.

Basın toplantısında konuşma yapan bir diğer isim ise, Piyalepaşa Genel Müdürü Kaan Yücel oldu. Basın toplantısında izlettirilen reklam filmiyle birlikte reklam kampanyasını başlattıklarını söyleyen Yücel, kampanya başlamadan önce projenin %10 satışını gerçekleştirdiklerini söyledi. 2015 ve 2016 hedefleriyle ilgili de bilgi veren Yücel, 2015 yılı sonuna kadar projenin %30’unu, 2016 sonuna kadar ise %50’sini satmayı hedeflediklerini ifade etti. Projenin şehir merkezinde yer aldığına dikkat çeken Yücel, konutta metrekare satış fiyatının 8.500 TL, rezidansların ise 10.500 TL’den başladığını söyledi. Ödeme seçenekleriyle ilgili bilgi veren Yücel; kendi bünyelerinde %35 peşinatla 24 ay vade % 0 faiz, 36 ay vade için %0,30 faiz oranı, 48 ay vade için % 0,45 faiz oranı imkanı sunduklarını belirtti. Yücel, dileyen müşterilerin Ziraat Bankası ve Garanti Bankası’ndan konut kredisi kullanarak da projeden ev sahibi olabileceğini sözlerine ekledi.

Projenin mimarı İki Design Group Yönetici Ortağı Y. Mim. Murat Kader ise, projede geçmişin mimari oran ve öğelerini  çağdaş bir yöntem ile yorumlayarak bugünün yaşam biçimiyle buluşturduklarını söyledi. Kader, projenin alışveriş, turizm, konut ve çalışma alanlarını tasarlarken Mimar Sinan’ın modern ustalık eseri Piyalepaşa Camisi’nden ve onun donatılarından esinlendiklerini ifade etti.

Projenin Özellikleri

İstanbul’un gözde semti Beyoğlu’nda 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiriliyor. Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’ndan oluşan karma bir proje olan Piyalepaşa İstanbul’da, 760 daire ve 190 rezidans yer alıyor. Projede, fitness salonundan kapalı basketbol sahasına, kapalı havuzdan çocuk havuzuna, saunadan buhar odasına ve SPA hizmetlerine kadar birçok sosyal donatının yer aldığı 3 bin 500 metrekarelik kapalı sosyal tesisi bulunuyor.

EmlakJet Haber

EndFragment

Piyalepaşa İstanbul’da satışlar devam ediyor

Piyalepaşa İstanbul’da satışlar devam ediyor_1

Piyalepaşa İstanbul’da satışlar devam ediyor_2
0 Takipçi