Yenitepe Kadıköy’de satışlar devam ediyor

Nuhoğlu İnşaat tarafından Fikirtepe’de hayata geçirilen Yenitepe Kadıköy projesinin 1. adasındaki satışlarında sona yaklaşıldı. Projenin 2. adasındaki çalışmalar ise hızla devam ediyor.

[if gte mso 9]> 96 Normal 0 false false false TR JA X-NONE

Tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yürütülen 5 kat baza ve 21 katlı 4 blokta konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan projenin 2016’da tamamlanması planlanıyor. Projede büyüklükleri 67 ile 318 metrekare arasında değişen 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerinden oluşan 1100 konut bulunuyor. Projede ev sahibi olmak isteyenlere peşin indirimi, sıfır faiz gibi çeşitli fiyat ve ödeme seçenekleri de sunuluyor.  Ayrıca müşteriler, farklı fiyat seçenekleri oluşturan tablodan, evinin fiyatını kendisi belirliyor. %0 faizli 60 aya kadar vade imkanı sunduğu gibi banka kredisi ile 120 aya kadar vade uzatılabiliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, Yenitepe Kadıköy ile kentsel dönüşümün en iyi örneklerinden birini inşa ettiklerini, şu anda 7 bin TL bandından seyreden fiyatların çok yakın zamanda 10 bin TL bandına geleceğini söyledi. Bugünlerde Yenitepe Kadıköy’den ev alanların çok kârlı bir yatırıma imza atmış olacaklarını belirten Nuhoğlu, 5 yıl içinde 1.5 milyon metrekare alanda 40-50 bin konutun yer alacağı Fikirtepe’nin istanbul’un merkezinde modern yaşamın tüm ihtiyaçlarını karşılayan bir semt olacağını ifade etti. Projeden ev almak isteyenlerin ödeme olanaklarına uygun 70 farklı ödeme seçeneği sunduklarını söyleyen Nuhoğlu, müşterilerin kendi bütçesine uygun ödeme planını oluşturabileceğini sözlerine ekledi.

EmlakJet Haber

EndFragment

Yenitepe Kadıköy’de satışlar devam ediyor

Yenitepe Kadıköy’de satışlar devam ediyor_1

Yenitepe Kadıköy’de satışlar devam ediyor_2
0 Takipçi