Adres Kampüs'te Ayda 603 Lira Taksitle Ev Alma Fırsatı

Dumankaya İnşaat'ın Tuzla Aydınlı'da hayata geçirdiği Adres Kampüs projesinde dairelerin fiyatları 51 bin liradan, aylık taksitler ise 603 liradan başlıyor.

Tuzla Aydınlı'da yeni bir Dumankaya projesi olan Adres Kampüs Doğu 4 bin 251 metrekare arsa üzerinde yaklaşık 8 bin metrekare yapı inşaat alanını hedefliyor. Tek bir bloktan oluşan projede bodrum, zemin ve 5 kat bulunuyor. Adres Kampüs Doğu, stüdyo ve 1+1 daire olarak toplam 144 konuttan oluşuyor. 15 işyerinin bulunduğu geniş ticari alan, etüd odası, okuma odası, oyun odası, tv odası vb. olarak kullanılabilecek sosyal alan, spor sahası, peyzaj düzenlemesi ve açık otopark alanları projeyi farklı kılan zenginlikler arasında yer alıyor. Adres Kampüs Doğu'da 37 metrekarelik stüdyo daireler 51 bin lira ile 56 bin lira arasında, 50 ile 58 metrekarelik 1+1 daireler 69 bin lira ile 88 bin lira arasında satışa sunuluyor. 120 aya varan vade seçeneklerinin yer aldığı projede aylık ödemeler 603 bin liradan başlıyor.

Kampüs konseptinin yeni yorumu...

Adres Kampüs Batı, Dumankaya'nın Tuzla Aydınlı bölgesindeki kampüs konseptine sahip ikinci projesi. 6 bin 249 metrekare arsa üzerinde yaklaşık 10 bin metrekare yapı inşaat alanında 1 adet konut ve 1 adet işyeri bloğundan oluşacak olan Adres Kampüs Batı'da 134 daire bulunuyor. Bodrum, zemin ve 7 kattan oluşan blokta çeşitli büyüklüklerde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Ticari blokta ise 6 işyeri alanı bulunuyor. Etüd odası, okuma odası, oyun odası, tv odası vb. olarak kullanılabilecek sosyal alan, spor alanı, su ögeleri ve yeşil alanlardan oluşan peyzaj düzenlemesi, açık otopark ile yürüyüş ve koşu parkurları daire sahiplerine sunuluyor. Adres Kampüs Batı'da 49 ile 53 metrekarelik 1+1 daireler 69 bin lira ile 83 bin lira arasında, 78 ile 81 metrekarelik 2+1 daireler 111 bin lira ile 126 bin lira arasında satışa sunuluyor. 120 aya varan vade seçeneklerinin yer aldığı projede aylık ödemeler 816 bin liradan başlıyor.

Eğitim kampüsleriyle çevrili bir bölge!

Tuzla ve Pendik bölgeleri eğitim kurumları açısından oldukça zengin. Halen eğitim veren Koç İlköğretim Okulu ve Lisesi, Sabancı ve Okan Üniversiteleri, İTÜ Denizcilik Fakültesi ile yakın gelecekte tamamlanması planlanan Süleyman Şah, Medeniyet, Gedik, Piri Reis ve İstanbul Ticaret Üniversitelerinin kampüslerinin hizmete girmesiyle burası çok önemli bir eğitim merkezi olacak. E-5 ve TEM otoyolları ile Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ve Pendik feribot iskelesine yakınlığıyla ayrı bir avantaja sahip olan bölge yapımı süren Marmaray'ın Sabiha Gökçen'e bağlanmasıyla daha da önem kazanacak. Çevredeki beş yıldızlı oteller arasında; Divan Otel Asia, The Green Park, Titanic ile Crown Plaza Asia sayılabilir. Viaport, Atlantis, Pendorya, Neomarin ve Marina Mall bölgedeki önemli alışveriş merkezleri olarak öne çıkıyor. Bölgede ayrıca Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Anadolu Sağlık Merkezi, TEKNOPARK ve TÜBİTAK gibi önemli tesisler bulunuyor.

EmlakJet Haber

Adres Kampüs İletişim

444 7 222

uzla Aydınlı\'da yeni bir Dumankaya projesi olan Adres Kampüs Doğu 4 bin 251 metrekare arsa üzerinde yaklaşık 8 bin metrekare yapı inşaat alanını hedefliyor.

Adres Kampüs'te Ayda 603 Lira Taksitle Ev Alma Fırsatı

Bodrum, zemin ve 5 katın bulunduğu tek bloktan meydana gelen Adres Kampüs Doğu projesi toplam 144 konuttan meydana geliyor.

Adres Kampüs'te Ayda 603 Lira Taksitle Ev Alma Fırsatı_1

120 aya kadar vade imkanının bulunduğu Adres Kampüs Doğu\'da aylık ödemeler 603 bin liradan başlıyor.

Adres Kampüs'te Ayda 603 Lira Taksitle Ev Alma Fırsatı_2

Projede dairelerin fiyatları 51 bin lira ile 88 bin lira arasında değişiyor.

Adres Kampüs'te Ayda 603 Lira Taksitle Ev Alma Fırsatı_3

Adres Kampüs'te Ayda 603 Lira Taksitle Ev Alma Fırsatı_4

120 aya kadar vade imkanının yer aldığı projede aylık taksitler 816 liradan başlıyor.

Adres Kampüs'te Ayda 603 Lira Taksitle Ev Alma Fırsatı_5

Adres Kampüs Batı projesinde dairelerin fiyatları 69 bin liradan başlayarak 126 bin liraya kadar yükseliyor.

Adres Kampüs'te Ayda 603 Lira Taksitle Ev Alma Fırsatı_6
0 Takipçi