Ankara Paladyum Beytepe'de 2+1 Daireler 448 Bin Lira

Çevre dostu çözümleriyle yeşil bina konseptini hayata geçiren Paladyum Beytepe, Ankara'nın ilk çevreci konut kulesi olma özelliğini taşıyor.

Ankara'nın ilk çevreci konut kulesi olacak Paladyum Beytepe'de, kapılarından mermerine, mutfağından banyo dolaplarına kadar birçok ürün, usta ellerde şekilleniyor. Temeli 2012 Temmuz'unda atılan, 25 Kasım'daki lansmanın ardından satışlarına başlanan Paladyum Beytepe'nin A plus özellikleri, Başkentlilerin lüks konuta bakış açılarını baştan sona değiştiriyor. Paladyum Beytepe'de brüt 127 metrekare, net 110 metrekare 2+1 konutların fiyatları 448 bin liradan, brüt 212 metrekare, net 185 metrekare 3+1 konutların fiyatları ise 753 bin liradan başlıyor. Lüks konut projelerinin ardı ardına yükseldiği İncek Bulvarı'nda yapımına başlanan Paladyum Beytepe, kullanılan malzemeler ve işçilik kalitesi ile diğer projelerden farkını ilk bakışta ortaya koyuyor. Islak zeminlerde, ustaların maharetli ellerinde şekillenen ve genellikle ABD'ye ihraç edilen çok özel bir mermerin kullanıldığı Paladyum Beytepe'de, mutfak ve banyo dolapları ile kapıların imalatı da tamamen el işçiliği ile yapılıyor. 350 metrekarelik lobisiyle Ankara'da gerçek anlamda otel gibi lobi hizmeti verecek ilk rezidans olacak Paladyum Beytepe'de, yüzme havuzları, fitness center, çocuk kulübü ve oyun alanları, yürüyüş yolları ile 50 kişilik barbekü alanı yer alacak. Uzaltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, Paladyum Beytepe'nin Başkent'in çevre dostu ilk konut kulesi olacağını, çevre aydınlatmasında güneş enerjisi, bahçe sulamasında da atık suların kullanılacağını bildirdi. Ortak alanların bakımı ve aydınlatmasının, aidatları yükselten önemli kalemler olduğuna dikkati çeken Pala, "Güneş enerjisi ve atık sulardan yararlanarak bu giderleri ortadan kaldıracağımızdan dolayı aidatlar da diğer rezidanslara göre çok daha uygun olacak" dedi. 3 bloktan oluşan Paladyum Beytepe'de, A blokta butik iş merkezi, caddeye cepheli B blokta ise 110 metre yüksekliğinde 32 katlı konut kulesi yer alacak. 4 ve 5 katlı C blok ise alçak katlarda oturmak isteyenlere hitap edecek. Dışarı bakan cephelerde yere kadar cam duvar kullanılacak Paladyum Beytepe'deki blokların tamamında panaromik manzara olacak. 15 bin 750 metrekare alanda uygulanacak projede 2 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 olmak üzere 110 daire, butik iş merkezinde ise 7 dükkan bulunacak. Otopark konusunda da oldukça cömert olacak Paladyum Beytepe'de 5 artı bir konutlara 3, 4 artı bir konutlara ise 2 kapalı otopark tahsis edilecek. Her dairenin ayrıca 5 metrekare deposu bulunacak.

EmlakJet Haber

Paladyum Beytepe İletişim

0312 444 37 53

Çevre dostu çözümleriyle yeşil bina konseptini hayata geçiren Paladyum Beytepe, Ankara\'nın ilk çevreci konut kulesi olma özelliğini taşıyor.

Ankara Paladyum Beytepe'de 2+1 Daireler 448 Bin Lira

Ankara\'nın ilk çevreci konut kulesi olacak Paladyum Beytepe\'de, kapılarından mermerine, mutfağından banyo dolaplarına kadar birçok ürün, usta ellerde şekilleniyor.

Ankara Paladyum Beytepe'de 2+1 Daireler 448 Bin Lira_1

Paladyum Beytepe\'de brüt 127 metrekare, net 110 metrekare 2+1 konutların fiyatları 448 bin liradan, brüt 212 metrekare, net 185 metrekare 3+1 konutların fiyatları ise 753 bin liradan başlıyor.

Ankara Paladyum Beytepe'de 2+1 Daireler 448 Bin Lira_2

3 bloktan oluşan Paladyum Beytepe\'de, A blokta butik iş merkezi, caddeye cepheli B blokta ise 110 metre yüksekliğinde 32 katlı konut kulesi yer alacak. 4 ve 5 katlı C blok ise alçak katlarda oturmak isteyenlere hitap edecek. Dışarı bakan cephelerde yere kadar cam duvar kullanılacak Paladyum Beytepe\'deki blokların tamamında panaromik manzara olacak.

Ankara Paladyum Beytepe'de 2+1 Daireler 448 Bin Lira_3