Aslan Residence'de 140 Bin Liraya Daire

Beylikdüzü'nde Enta İnşaat tarafından hayata geçirilen Aslan Residence projesinin teslim tarihi Nisan 2011 olarak belirlendi.

Alışveriş merkezleri, sergi salonları, oteller ve üniversitelerin arasında bulunan  bir lokasyonda inşa edilen Aslan Residence'de hayat başlıyor. 1+1 ve  2+1 olmak üzere farklı boyutlarda  3 tip daire seçeneği sunan Aslan Residence'de ev fiyatları 140 bin liradan başlıyor. 10 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Aslan Residence projesi 11 katlı 90 adet dairenin bulunduğu tek bir binadan oluşuyor.Sadec 9 katı residence olarak inşa edilen projede  otopark ve AVM katları da bulunuyor. Butik bir AVM olan ve tek kattan oluşan yapıda ; depolar ve asma katlar  ile 10 adet cadde dükkanı yer alıyor. Dükkanların satışa sunulmayacağı sadece kiralanacağı alışveriş merkezindeki dükkanların metrekare aralığı ise 65 metrekareden başlayarak 430 metrekareye kadar yükseliyor.

Projede daire başına bir kapalı otopark hakkı da sağlanıyor

2011 yılı içerisinde alternatif çözümlerle raylı sistem  ve metrobüs hattının Aslna Residence'a 50 metrelik bir uzaklıkta bulunacak olması projenin değerini arttıran bir diğer özellik. E-5'e 50 metre , TEM otoyoluna ise 500 metre mesefade konumlanan Aslan Residence; Havalimanına 15 dakika, Tüyap Fuar ve Sergi Salonuna ise 5 dakika mesafede bulunuyor.

Teknik Özellikler:

Radye Temel Betonarme Karkas BİMS Örme Dış Cephe Mantolama Daire içleri CANAKKALE marka Doğal Granit Granit Mermer 2 adet 8 kişilik Thyssenkrupp marka tam otomatik asansör Granit Seramik Mobilyalı Çelik Kapı Islak Mekânlar Seramik. Odalar Laminat Parke BİMS, Alçı Sıva, Su Bazlı Saten Boya Lam Gövde, Mebram kapak, ARÇELİK Ankastre ocak, fırın ve davlumbaz. Merkezi ısıtma pay ölçer saatli ARÇELİK marka split klima ÇANAKALLE seramik Seramik Fayans, Gömme Rez.,Akrilik Küvet, Hilton Lavabo Fransız Balkon, Alüminyum Korkuluk Isı Yalıtımlı Sert PVC, Isıcam Dekoratif Ahşap Kapı Kablolu, Uydu ve Ulusal Yayına Uyumlu ADSL Kapalı ve Açık Otopark Su deposu ve genel su arıtma sistemi.

Aslan Residence'de 140 Bin Liraya Daire

Aslan Residence'de 140 Bin Liraya Daire_1

Aslan Residence'de 140 Bin Liraya Daire_2

Aslan Residence'de 140 Bin Liraya Daire_3

Aslan Residence'de 140 Bin Liraya Daire_4