Bahçetepe İstanbul 24 Eylül'de Görücüye Çıkıyor!

Bugüne kadar 8 binden fazla aileyi ev sahibi yapan Makro İnşaat ve Akyapı İnşaat, Emlak Konut GYO ile birlikte Başakşehir'in en iddialı konut projesini hayata geçirmek için bir araya geldi. 24 Eylül Pazartesi günü Çırağan Sarayı'nda yapılacak toplantıyla görücüye çıkacak.

Bugüne kadar 8 binden fazla aileyi ev sahibi yapan Makro İnşaat ve Akyapı İnşaat, Emlak Konut GYO ile birlikte Başakşehir'in en iddialı konut projesini hayata geçirmek için bir araya geldi. 24 Eylül Pazartesi günü Çırağan Sarayı'nda yapılacak toplantıyla görücüye çıkacak. 1474 konutluk bir proje olan Bahçetepe İstanbul, 16 bloktan meydana geliyor. 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekte konutların yer aldığı Bahçetepe İstanbul'de 60 metrekare ile 242 metrekare arasında değişen daireler bulunuyor. Şu an ön satışta olan Bahçetepe İstanbul'un metrekare birim fiyatları 1.900 lira ile 2 bin 100 lira arasında farklılık gösteriyor. Bahçetepe İstanbul'un sosyal yaşam alanları arasında; kapalı yüzme havuzu, mini futbol sahası, spor alanları, kapalı otopark, özel peyzaj alanı, büyük su göletleri ve gölet kıyısında bulunan doğal kumsal alanı ile gök teras bulunuyor. Yaşam ve yatırım için çok yüksek değere sahip bir yerleşim alanı olarak belirtilen Bahçetepe İstanbul içerisinde iki adet kapalı yüzme havuzu, daireye erişimli kapalı otopark, konforlu ve geniş sosyal ve sportif alanlar yanı sıra kafeler, fast foodlar, restoranlar, house keeping, vale hizmeti, kuru temizleme, kuaför hizmetleri gibi bir çok olanağı bir arada barındıyor. Bahçetepe İstanbul, Olimpiyat Stadı Metro istasyonuna yürüme mesafesinde, Atatürk Havalimanı'na 10 dakika, Maslak ve Levent hattına 15 dakika uzaklıkta yer alıyor.

EmlakJet Haber

Bugüne kadar 8 binden fazla aileyi ev sahibi yapan Makro İnşaat ve Akyapı İnşaat, Emlak Konut GYO ile birlikte Başakşehir\'in en iddialı konut projesini hayata geçirmek için bir araya geldi. 24 Eylül Pazartesi günü Çırağan Sarayı\'nda yapılacak toplantıyla görücüye çıkacak.

Bahçetepe İstanbul 24 Eylül'de Görücüye Çıkıyor!

Bugüne kadar 8 binden fazla aileyi ev sahibi yapan Makro İnşaat ve Akyapı İnşaat, Emlak Konut GYO ile birlikte Başakşehir\'in en iddialı konut projesini hayata geçirmek için bir araya geldi. 24 Eylül Pazartesi günü Çırağan Sarayı\'nda yapılacak toplantıyla görücüye çıkacak. 1474 konutluk bir proje olan Bahçetepe İstanbul, 16 bloktan meydana geliyor. 1+1\'den 5+1\'e kadar farklı seçenekte konutların yer aldığı Bahçetepe İstanbul\'de 60 metrekare ile 242 metrekare arasında değişen daireler bulunuyor.

Bahçetepe İstanbul 24 Eylül'de Görücüye Çıkıyor!_1