Balance Güneşli, iş yaşamı ile konforu buluşturuyor

Güneşli ve çevresinin tek A+ projesi olan Balance Güneşli, iş hayatına yönelik ofis çözümleri sunuyor.

Çalışanların konforunun ön planda tutulduğu projede güneş ışığının tüm gün içeriye girebilmesi için boydan boya camlar kullanılıyor. Ayrıca, manuel ve motorlu olmak üzere teleskopik paralele açılımlı kanatlı cam sistemleri ile çalışanların doğal havalandırmadan faydalanması sağlanıyor.

Yüksek akustik yalıtım, devamlı çalışan taze hava ve egzost sistemlerinin bulunduğu projede elektrik kesintilerini karşı jeneratör desteği sunuluyor. Konforun yanı sıra güvenli bir çalışma ortamı vadeden projede, yangın algılama ve söndürme sistemleri bulunuyor.  Binanın önemli birçok noktası 24 saat kapalı devre kamera sistemi ile kontrol ediliyor. Bazı katlarda tüm teknik teçhizata sahip ve tüm kullanıcıların hizmetine açık toplantı odaları bulunuyor. Bu odalar günlük veya saatlik olarak rezerve edilebiliyor. Ayrıca çalışanların molalarında keyifli vakit geçirebilmeleri için her katta farkı metrekarelerde kat bahçeleri bulunuyor.  700 metrekarelik sosyal tesisi olan projede; fitness salonu, sauna ve buhar odaları, pilates ve yoga stüdyoları, cafe/restoran, müzik odası, hobi odaları, cep sineması yer alıyor.

Projenin fazlasıyla dikkat çeken bir diğer özelliği ise Yaşam Sokağı. Araçsız yürüyüş yolları ve yeşillendirilmiş kat bahçeleri olan Yaşam Sokağı’nda ayrıca restoran, kafe, mağaza gibi çalışanların ihtiyaçlarına cevap verebilecek hizmet noktaları yer alıyor.

Balance Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Balance Güneşli, 83 bin metrekare inşaat alanına sahip. Proje teslimatının Mart 2016’da yapılması planlanıyor.

EmlakJet Haber

EndFragment

Balance Güneşli, iş yaşamı ile konforu buluşturuyor

Balance Güneşli, iş yaşamı ile konforu buluşturuyor_1

Balance Güneşli, iş yaşamı ile konforu buluşturuyor_2

Balance Güneşli, iş yaşamı ile konforu buluşturuyor_3