Bodrum Amazon Evleri 625 Bin Liradan!

Önderler İnşaat güvencesiyle Bodrum Konacık'ta hayata geçirilen Konacık Amazon Evleri projesinde müstakil bloklardan oluşan konutlar akıllı ev teknolojisiyle inşa ediliyor. İlk etabın Ekim 2012'de, ikinci etabın ise Mart 2013'te teslim edilmesi hedeflenen konutların fiyatı 625 bin lira ile 650 bin lira arasındaki fiyatlarla satışa sunuluyor.

Bodrum Konacık'ta eşine çok az rastlanan tek katlı mimari anlayışla hem büyük hem de küçük aile fertleri için büyük kolaylık sağlayan ve güvenli yaşam alanı inşa eden Önderler İnşaat, Konacık Amazon Evleri'nde her detayı sizler için düşündü. Doğal yaşam alanlarının akıllı ev teknolojisiyle birleştirilerek sunulduğu projedeki teknolojide tek kumandayla media yönetimi, güvenlik ve ekstra ilaveler bulunuyor. Doğal yaşama zarar vermeden dizayn edilmiş olan Konacık Amazon Evleri, 12 adet tek katlı ve 4 adet dubleks olmak üzere toplamda 16 müstakil bloktan meydana geliyor. Tek katlı konut alanlarının 264 metrekare ile 269 metrekare arasında değiştiği projede dubleks evler 212,5 metrekare olarak tasarlandı. Amazon Evleri projesinde yer alan konutların fiyatları ise 625 bin liradan başlıyor ve 650 bin liraya kadar yükseliyor. Bodrum'un ulaşım, konum ve alt yapı anlamında en gelişmiş semti Konacık'ta konumlanan Amazon Evleri projesinde ilk etap teslimlerinin Ekim 2012'de, ikici etap teslimlerinin ise Mart 2013'te yapılması hedefleniyor. İç tasarımlarında birinci sınıf ve Avrupa standartlarına uygun malzemelerin kullanıldığı Amazon Evleri'nde ankastre mutfak, vitra  banyolar, her odada klima+yerden ısıtma sistemi, zeminlerde salon&mutfak birinci kalite seramik, yatak odalarında birinci kalite laminat parke, A sınıfı Pvc doğrama ve ısıcam özellikli yalıtımlı camlar yer alıyor.

EmlakJet Haber

Konacık Amazon Evleri İletişim

0 532 653 07 44

Amazon Evleri projesi, Bodrum Konacık\'ta konumlanıyor.

Bodrum Amazon Evleri 625 Bin Liradan!

Bodrum Konacık\'ta eşine çok az rastlanan tek katlı mimari anlayışla hem büyük hem de küçük aile fertleri için büyük kolaylık sağlayan ve güvenli yaşam alanı inşa eden Önderler İnşaat, Konacık Amazon Evleri\'nde her detayı sizler için düşündü. Doğal yaşam alanlarının akıllı ev teknolojisiyle birleştirilerek sunulduğu projedeki teknolojide tek kumandayla media yönetimi, güvenlik ve ekstra ilaveler bulunuyor.

Bodrum Amazon Evleri 625 Bin Liradan!_1

Doğal yaşama zarar vermeden dizayn edilmiş olan Konacık Amazon Evleri, 12 adet tek katlı ve 4 adet dubleks olmak üzere toplamda 16 müstakil bloktan meydana geliyor. Tek katlı konut alanlarının 264 metrekare ile 269 metrekare arasında değiştiği projede dubleks evler 212,5 metrekare olarak tasarlandı.

Bodrum Amazon Evleri 625 Bin Liradan!_2

Amazon Evleri projesinde yer alan konutların fiyatları ise 625 bin liradan başlıyor ve 650 bin liraya kadar yükseliyor.

Bodrum Amazon Evleri 625 Bin Liradan!_3

Bodrum\'un ulaşım, konum ve alt yapı anlamında en gelişmiş semti Konacık\'ta konumlanan Amazon Evleri projesinde ilk etap teslimlerinin Ekim 2012\'de, ikici etap teslimlerinin ise Mart 2013\'te yapılması hedefleniyor.

Bodrum Amazon Evleri 625 Bin Liradan!_4

İç tasarımlarında birinci sınıf ve Avrupa standartlarına uygun malzemelerin kullanıldığı Amazon Evleri\'nde ankastre mutfak, vitra banyolar, her odada klima+yerden ısıtma sistemi, zeminlerde salon&mutfak birinci kalite seramik, yatak odalarında birinci kalite laminat parke, A sınıfı Pvc doğrama ve ısıcam özellikli yalıtımlı camlar yer alıyor.

Bodrum Amazon Evleri 625 Bin Liradan!_5

0 532 653 07 44

Bodrum Amazon Evleri 625 Bin Liradan!_6

Amazon Evleri, Bodrum ulaşım krokisi.

Bodrum Amazon Evleri 625 Bin Liradan!_7