Dumankaya Flex'te 886 Lira Taksitle

Dumankaya İnşaat tarafından İstanbul Kurtköy'de inşa edilen Dumankaya Flex projesinde aylık taksitler 866 liradan başlıyor.

Fiyatların 85 bin lira ile 397 bin lira arasında değiştiği Dumankaya Flex'de sıfır peşinat ve 15 Eylül 2012'de yapılacak yüzde 25 ara ödemeyle ev sahibi olmak mümkün. 120 aya kadar kredi kullanılabilen projede sıfır peşinatla 20 ay vade, yüzde 25 peşinatla 26 ay, yüzde 35 peşinatla 30 ay vadeli ödeme yapmak mümkün. Projede ayrıca şu an yapılacak yüzde 25 peşinat ödemesi ve 15 Ocak 2012'de yapılacak yüzde 25'lik bir ara ödeme ile 40 ay vade seçeneği sunuluyor. Stüdyo dairelerin aylık taksitlerin 866 liradan başladığı projede 2+1 dairelerin aylık taksitleri de 1.906 liradan başlıyor.

8Altın Fırsat

376 konutun bulunduğu Dumankaya Flex'in sosyal alanlarında fitness salonu, yürüyüş ve koşu parkurları, çocuk oyun alanı, teras bahçeler, 24 saat güvenlik açık ve kapalı otopark ve lobi hizmetleri, kademeli yansıma havuzları,  toplantı salonları ve ayrıca alışveriş birimleri bulunuyor. Daire teslimatlarının Ağustos 2013'de yapılması planlanan projede Dumankaya'nın yeni kampanyası 8 Altın Fırsat'tan da yararlanmak mümkün.

8 Altın Fırsat Kampanyası dâhilinde, peşin ya da konut kredisi kullanımında %5 indirim imkanı sunulan projelerde konut kredisi kullanan tüketiciler peşinat ödemeden ev sahibi olabiliyor. Kampanya kapsamında DD Mortgage ile de işbirliği gerçekleştiren  Dumankaya İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere Süper Takas adı altında ayrıcalıklı bir hizmet daha sunuyor. Bu bağlamda Dumankaya'dan konut satın almak isteyenler mevcut evlerinin satılmasını beklemek zorunda kalmadan DD Mortgage'a başvuruda bulunarak evlerini değerlendirip; Dumankaya projelerinden diledikleri konuta sahip olabiliyorlar.

Evini Kiraya Ver Taksitini Yeniden Yapılandır

Avantajlı ve esnek ödeme planları sunan 8 Altın Fırsat kampanyası çerçevesinde tüketiciler, diledikleri zaman ara ödemeler yaparak ödemelerini gelirlerine uygun hale getirebiliyor. Sık ödeyerek daha az faiz ödeme kolaylıklığı sunulan kampanyada, kredi ödemelerine düşük taksitlerle başlayan tüketiciler; proje tamamlandığında evlerini kiraya vererek yeni taksit tutarlarını kendileri belirleyebiliyorlar. Son olarak Dumankaya Finansman Sistemi sayesinde 30 ya da 40 aya kadar kredi masrafı olmadan sıfır faiz ile ev sahibi olma imkanı sağlanan kampanyada kredi taksitlerinin ödemesi ise 6 ay sonra başlıyor.

Dumankaya Flex nerede?

Dumankaya Flex'te 886 Lira Taksitle

Dumankaya Flex'te 886 Lira Taksitle_1

Dumankaya Flex'te 886 Lira Taksitle_2

Dumankaya Flex'te 886 Lira Taksitle_3

Dumankaya Flex'te 886 Lira Taksitle_4
0 Takipçi