Eagle Park'ın metrekaresi 4 bin lira!

Ase Yapı'nın Kartal'da konumlandırdığı Eagle Park projesi 9 bin metrekarelik bir arazi üzerinde inşa ediliyor.

Kartal'da yükselen Eagle Park'ta 1+1'den 4+1 bahçe dubleksine kadar farklı tip ve seçenekte konutlar yer alıyor. Konutların metrekare birim fiyatları 4 bin liradan başlayarak 4 bin 250 liraya kadar yükseliyor. Sahil yoluna 10 dakika mesafede yer alan Eagle Park 9 bin metrekarelik bir arazi üzerinde inşa ediliyor. Yüzde 80'i yeşil alandan oluşan Eagle Park'ta 13 ayrı tipte konut seçeneği mevcut. 7 bloklu  projede daireler hemen teslim edilebiliyor. Eagle Park'ın sosyal donatıları arasında; yüzme havuzu, kapalı havuz, açık yeşil alanlar, basketbol sahası, squash salonu, fitness salonu ve kapalı otopark sıralanıyor. Atalar tren istasyonuna yürüme mesafesinde bulunan Eagle Park'ta konutlar havuz görüyor. Eagle Park Konutları'nın zengin dünyasında; konfor, güvenlik, saplık ve mutlulukla dolu yeni bir hayat sizleri bekliyor.

EmlakJet Haber

Eagle Park İletişim

0216 517 05 70

Ase Yapı\'nın Kartal\'da konumlandırdığı Eagle Park projesi 9 bin metrekarelik bir arazi üzerinde inşa ediliyor.

Eagle Park'ın metrekaresi 4 bin lira!

Kartal\'da yükselen Eagle Park\'ta 1+1\'den 4+1 bahçe dubleksine kadar farklı tip ve seçenekte konutlar yer alıyor. Konutların metrekare birim fiyatları 4 bin liradan başlayarak 4 bin 250 liraya kadar yükseliyor.

Eagle Park'ın metrekaresi 4 bin lira!_1

Eagle Park\'ın sosyal donatıları arasında; yüzme havuzu, kapalı havuz, açık yeşil alanlar, basketbol sahası, squash salonu, fitness salonu ve kapalı otopark sıralanıyor.

Eagle Park'ın metrekaresi 4 bin lira!_2

Sahil yoluna 10 dakika mesafede yer alan Eagle Park 9 bin metrekarelik bir arazi üzerinde inşa ediliyor. Yüzde 80\'i yeşil alandan oluşan Eagle Park\'ta 13 ayrı tipte konut seçeneği mevcut. 7 bloklu projede daireler hemen teslim edilebiliyor.

Eagle Park'ın metrekaresi 4 bin lira!_3

Sahil yoluna 10 dakika, Atalar tren istasyonuna yürüme mesafesinde bulunuyor.

Eagle Park'ın metrekaresi 4 bin lira!_4
0 Takipçi