Elit Grand Palas'ta Sıfır Faizle 30 Ay Vade

Delmar Yapı tarafından İstanbul Kurtköy'de inşa edilen Elit Grand Palas projesinde konut fiyatları 148 bin liradan başlıyor. Sıfır faizle 30 ay vade imkanı sunulan projede daireler Selçuklu döneminden günümüze kadar gelen klasik Türk mimarisinin görkemli eserlerinden ilham alınarak tasarlandı.

Delmar Yapı' nın "Dünya Sarayları" serisinin yeni projesi olan Elit Grand Palas, saray konseptini günümüzün konforlu yaşam tarzıyla birleştiriyor. Selçuklu döneminden günümüze kadar gelen klasik Türk mimarisinin görkemli eserlerinden ilham alınarak tasarlanan dairelerin alanları 45 ile 125 metrekare arasında değişiyor. 4 bin 500 metrekarelik iç bahçesi ve 208 metrelik görkemli cephesi saray gibi bir eve sahip olma hayalini gerçeğe dönüştürüyor. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 olmak üzere 3 tip konut seçeneğinin yer aldığı projede fiyatlar 148 bin liradan başlıyor. Üstelik projede Delmar Yapı'nın düzenlediği kampanya kapsamında sıfır faizle 30 aya kadar vade imkanı bulunuyor. Anadolu yakasının geleceğinin kurulduğu bölge Kurtköy'de, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 1 kilometre mesafede hayata geçen Elit Grand Palas, İstanbul Park F1 pisti, Pendik MarinTurk, Viaport, İleri Teknoloji Endüstri Parkı, Havacılık Bakım Onarım Merkezi gibi dev projelerin kalbinde yer alıyor. Elite Grand Palas'ın sosyal donatıları arasında kapalı yüzme havuzu, kat bahçeleri, fitness merkezi, bowling salonu, bilardo, mini golf, tırmanma duvarı, buz pisti, sağlık merkezi, bar, restoran ve kafeler yer alıyor. Rezidans hizmetleriyle de dikkat çeken Elit Grand Palas'ta, vale park, resepsiyon, ev-oda temizliği gibi hizmetlerin yanı sıra, kişiye özel ayrıcalıklı hizmetlerin sunulacağı Elit Asistant sistemi bulunuyor. Elit Asistant servisiyle, daire sahipleri ev temizliğinden, çocuk bakımına, kuru temizlemeden kişisel güvenliğe kadar değişen exclusive rezidans hizmetleri; uçak - otobüs bileti rezervasyonları gibi kişisel ulaştırma hizmetleri; doğum günü, parti, evlilik yıl dönümü gibi organizasyon hizmetleri ve daha birçok özel hizmeti alma şansına sahip olacak.

EmlakJet Haber

Elit Grand Palas İletişim

0 216 482 70 70

Proje Delmar Yapı tarafından inşa ediliyor.

Elit Grand Palas'ta Sıfır Faizle 30 Ay Vade

Bulunduğu bölge itibariyle de oldukça kazançlı bir yatırım fırsatı olan Elit Grand Palas, İstanbul\'un en hızlı gelişen ve değer kazanan bölgesi Kurtköy\'ün merkezinde inşa ediliyor.

Elit Grand Palas'ta Sıfır Faizle 30 Ay Vade_1

Delmar Yapı\'nın düzenlediği kampanya kapsamında sıfır faizle 30 aya kadar vade imkanı bulunuyor.

Elit Grand Palas'ta Sıfır Faizle 30 Ay Vade_2

Stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleriyle hem ev hem de ofis olarak kullanılabilecek olan Elit Grand Palas, en son inşaat teknolojileriyle inşa ediliyor.

Elit Grand Palas'ta Sıfır Faizle 30 Ay Vade_3

Konutların 30 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Elit Grand Palas'ta Sıfır Faizle 30 Ay Vade_4

Elit Grand Palas projesinde konutların fiyatları 148 bin liradan başlıyor.

Elit Grand Palas'ta Sıfır Faizle 30 Ay Vade_5

0 216 482 70 70

Elit Grand Palas'ta Sıfır Faizle 30 Ay Vade_6

Anadolu yakasının geleceğinin kurulduğu bölge Kurtköy\'de, Sabiha Gökçen Havaalanı\'na 1 kilometre mesafede hayata geçen Elit Grand Palas, İstanbul Park F1 pisti, Pendik MarinTurk, Viaport, İleri Teknoloji Endüstri Parkı, Havacılık Bakım Onarım Merkezi gibi dev projelerin kalbinde yer alıyor.

Elit Grand Palas'ta Sıfır Faizle 30 Ay Vade_7