Elitist Park Halkalı'da Teslimler Başladı

YapıTürk İnşaat tarafından İstanbul Halkalı'da hayata geçirilen Elitist Park projesinde 146 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan daireler teslim edilmeye başlandı.

YapıTürk İnşaat'ın Halkalı'da 5 bin 580 metrekare alan üzerinde inşa ettiği Elitist Park projesi 9 ile 12 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Alanları 62 metrekare ile 159 metrekare arasında değişen dairelerin 1+1 ve 2+1 seçeneklerine sahip olduğu projede konutlar 146 bin lira ile 451 bin lira arasındaki fiyatlarla satışa sunuluyor. Peşin ödemelerde yüzde 12 oranında indirimlerin uygulandığı projede banka kredisi ile ev sahibi olunabilirken, 12 vadeli ödeme planlarında yüzde 8, 24 ay vadeli ödeme planlarında ise yüzde 4 oranında indirimler uygulanıyor. İlk blokta yer alan dairelerin teslim edilmeye başlandığı Elitist Park projesinde ikinci blok ise Ağustos ayında teslim edilmesi hedefleniyor. Projenin sosyal olanakları arasında fitness merkezi, 2 adet yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, kafeterya, basketbol sahası, tenis kortu, kat bahçesi ve kapalı otopark yer alıyor.

EmlakJet Haber

Halkalı Elitist Park İletişim

0 212 472 65 00

Elitist Park projesi İstanbul Halkalı\'da konumlanıyor.

Elitist Park Halkalı'da Teslimler Başladı

5 bin 580 metrekare alan üzerinde inşa edilen Elitist Park projesi 9 ile 12 katlı 2 bloktan meydana geliyor.

Elitist Park Halkalı'da Teslimler Başladı_1

Projede 1+1, 2+1 dairelerin satışına devam ediliyor.

Elitist Park Halkalı'da Teslimler Başladı_2

Projede konutlar 146 bin lira ile 451 bin lira arasındaki fiyatlarla satışa sunuluyor.

Elitist Park Halkalı'da Teslimler Başladı_3

Peşin ödemelerde yüzde 12 oranında indirimlerin uygulandığı projede banka kredisi ile ev sahibi olunabilirken, 12 vadeli ödeme planlarında yüzde 8, 24 ay vadeli ödeme planlarında ise yüzde 4 oranında indirimler uygulanıyor.

Elitist Park Halkalı'da Teslimler Başladı_4

İlk blokta yer alan dairelerin teslim edilmeye başlandığı Elitist Park projesinde ikinci blok ise Ağustos ayında teslim edilmesi hedefleniyor.

Elitist Park Halkalı'da Teslimler Başladı_5

0 212 472 65 00

Elitist Park Halkalı'da Teslimler Başladı_6

Elitist Park Halkalı ulaşım krokisi.

Elitist Park Halkalı'da Teslimler Başladı_7